Puma: ''Hoću sve moguće trofeje sa Zvezdom!''

Autor: Darko Mitrović
subota 13.07.2024.
18:00
Izvor: Sportske.net

Prvi utisci o novom klubu su mu izvanredni.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Puma Rodrigez je jedno od Zvezdinih pojačanja od kojih se mnogo očekuje u sledećoj sezoni, pogotovo jer treba da popuni prazninu nastalu odlaskom Osmana Bukarija u MLS ligu.

Ovaj 26-godišnji fudbaler je u Zvezdu stigao iz portugalskog Famalikaa i polako se uklapa u ekipu trenera Milojevića, a iz onoga što je rekao u razgovoru za klupski sajt, odlični su mu prvi utisci o Zvezdi.

''Osećam se veoma srećno što sam ovde. Otkad sam stigao, istina je da su me svi tretirali veoma dobro i nadam se da ću ostati u Zvezdi dugo. Takođe, dosta sam slušao o Marakani i o atmosferi koju prave naši navijači. Gledao sam klipove na internetu, ali sada to želim da osetim na svojoj koži. Nadam se da će biti pun stadion na otvaranju prvenstva.

Za sada sve protiče kako treba, treninzi su intenzivni, u predsezoni smo, tako da ekipa trenira naporno. Do sada je sve bilo jako dobro, dočekali su me na najbolji način, uvek se trude da me podrže koliko mogu i sa jezikom, zahvalio bih se svima ovom prilikom na podršci'', izjavio je Puma.

Tokom priprema u Rusiji je upisao prva dva nastupa za Zvezdu.

''Veoma sam srećan što sam imao priliku da zaigram u prijateljskoj utakmici, jer sam se sa timom osećao veoma prijatno i opušteno. Nije bilo dovoljno vremena da se dokažem, ali dobro, nadam se da ću pokazati svim navijačima i saigračima mnogo više, kao i da ću pomoći ekipi''.

U sledećoj sezoni očekuje ''žetvu trofeja'' sa crveno-belima.

''Dolazim sa velikom željom da osvojim sve moguće trofeje, igram u najvećem timu u Srbiji, takođe jedan od ciljeva je i da se plasiramo u Ligu šampiona'', zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke