Puma Rodrigez sve dalje od Meksika, ponestaje prostora za manevar

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 12.09.2024.
08:15
Izvor: Sportske.net

Panamac će, čini se, ostati u Ljutice Bogdana.

© 2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
© 2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Puma Rodrigez neće pojačati Klub Ameriku, piše meksički "Rekord".

Uprkos pregovorima i želji svih da se transfer obistini, dogovor nije sklopljen i Puma će za sada ostati deo ekipe Vladana Milojevića. Nakon većanja, iz Klub Amerike su odbacili mogućnost da Hose Luis Rodrigez, kako glasi puno ime i prezime popularnog Pumite, potpiše za tamošnje "orlove".

Klub Amerika nakon povrede prednjih ukrštenih ligamenata Čileanca Igora Lihnovskog, traži inostranog fudbalera bez obzira što je reč o različitim pozicijama.

Puma Rodrigez je kontaktiran i od strane Leona, ali sve ukazuje na to da transfer neće biti realizovan. Preostaje da Crvena zvezda i igrač pokušaju da pronađu angažman u nekoj od zemalja gde prelazni rok traje još nekoliko dana. U Rusiji traje do kraja današnja današnjeg dana, u Turskoj se sistem zaključava sutra u ponoć, dok je transfer period u Izraelu otvoren do 18. septembra. Ako postoji i promil šansi da Puma završi u Meksiku, transfer bi morao biti završen kroz dva naredna dana.

Fudbaler srpskog šampiona je ove sezone igrao na šest mečeva i ima učinak od gola i dve asistencije. Stigao je iz Familikaa pre samo nekoliko meseci za 2.000.000 evra i za sličnu svotu novca bi bio i prodat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke