Pun krug Zvezdinog deteta - Voždovac, Dinamo Zagreb, pa ponovo Voždovac!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 28.12.2022.
14:35
Izvor: Sportske.net

"Zmajevi" doveli levog beka nakon odlaska Stefana Hajdina.

FK Voždovac
FK Voždovac

Povezane vesti

Damjan Daničić novi je igrač fudbalskog kluba Voždovac, a saradnja je dogovorena na period od dve i po godine, saopštio je beogradski klub.

Defanzivac rođen 2000. godine u redove "zmajeva" dolazi iz azerbejdžanskog  Sumgaita, gde je proveo prvi deo tekuće sezone.

Sportski direktor kluba iz Zaplanjske Bojan Leontijević, govorio je na predstavljanju novog pojačanja.

"S obzirom da je Stefanu Hajdinu istekao ugovor bio nam je neophodan još jedan igrač da pojača konkurenciju na poziciji levog beka. Sa Damjanovim igračkim i ljudskim kvalitetima smo upoznati veoma dobro, imajući u vidu da je ranije već bio deo našeg kluba, a to će sve sada olakšati njegovu adaptaciju", rekao je Leontijević.

"Ovim transferom ispoštovali smo koncept koji smo zacrtali za ovaj prelazni rok. Iako se radi o momku koji ima 22 godine, iza njega je solidno iskustvo igranja u inostranstvu, i uvereni smo da će uspeti da ispuni sve zahteve koji budu pred njim", smatra direktor Voždovca.

Daničić nije krio zadovoljstvo zbog povratka u klub iz Zaplanjske.

"Osećam se fantastično. Bio sam ovde pre tri godine kada sam i debitovao u seniorskom fudbalu. Tada se nisam puno zadržao, ali se nadam da ću sada ostati duže. Trudiću se da u svakoj utakmici dam svoj maksimum, kako bih na najbolji mogući način doprineo timu", izjavio je novi fudbaler kluba iz Braće Jerković.

Daničić je ponikao u omladinskoj školi Crvene zvezde iz koje je 2019. godine i stigao u Voždovac, a nakon toga nastupao je i za drugi tim Dinama iz Zagreba, Varaždin Istru i Sumgait.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke