Puna mreža, ali biće puna i kasa! Zvezdi se otvara mogućnost za ogromnu zaradu!

Autor: Darko Mitrović
petak 30.10.2020.
09:25
Izvor: Sportske.net

Naravno, ne kao u Ligi šampiona, ali ako Zvezda nastavi ovako...

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Kako se sve promeni u samo nekoliko dana...

Posle 163. derbija u kom Zvezda ponovo nije savladala Partizan, zatim poraza od Hofenhajma i remija bez golova sa Javor Matisom na ''Marakani'', mnogi su sumnjali i u Dejana Stankovića i u mogućnosti njegove ekipe, ali crveno-beli su sinoć svim kritičarima odgovorili na najlepši način - ubedljivom pobedom nad češkim Slovanom u drugom kolu Lige Evrope. Na kraju je na semaforu stajalo 5:1, a po svemu viđenom gosti iz Češke mogu da budu srećni što im Zvezda nije ''spakovala'' bar još dve-tri lopte u mrežu.

I odjednom, svi na ovaj tim Zvezde gledamo nekim drugim očima, a s obzirom da srpskog šampiona sada očekuju dva susreta sa veoma uzdrmanim Gentom, već sada je evropsko proleće na vidiku.

Šta bi to konkretno značilo kada je zarada u pitanju, ukoliko Zvezda ostvari optimistička očekivanja?

Sinoćnjom pobedom klub sa ''Marakane'' je inkasirao još 570.000 evra, koliko donosi svaka pobeda u grupnoj fazi Lige Evrope, a svaki remi vredi 190.000 evra.

Ali, prava zarada tek sledi.
-
baner 3

Ukoliko Zvezda zaređa sa pobedama i ostvari, na primer, još tri, što je vrlo realno, njena kasa će biti punija za 1.710.000 evra samo od pobeda na kraju grupne faze, a ako crveno-beli budu stopostotni do kraja grupne faze, ta suma će dostići i oko 2.3 miliona evra.

Takav učinak bi Zvezdu doveo na prvo ili drugo mesto u grupi, koje donosi plasman u ''evropsko proleće'', ali i dodatnu zaradu. Pobednik grupe dobija još milion evra, a drugoplasiranom sleduje dodatnih 500.000 na ostvarene rezultate.

Za samo učešće u 1/16 finala Lige Evrope dobija se još 500.000 evra, plasman u osminu finala vredi 1.1 milion evra, a četvrtfinalisti će zaraditi po milion i po.

Plasman u polufinale donosi 2.4 miliona evra, a u finale još 4.5 miliona, dok će pobedniku pripasti i dodatnih četiri miliona evra.

Sa igrom koju je prikazala sinoć, a tek će biti pojačana i Gelorom Kangom, Zvezda može daleko ove sezone.

Što dalje ode, kasa će sve punija biti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emil Lackovic
Friday, 30.10.2020
22:03

Vi novinari ide te mi na k.... vi ste prvi kada Zvezda lose igra vi najgore komentare oisete o Zvezdi.Kao da je ispala iz live,kada pobjede uporrdxujete je sa najboljim timovima.Polako ovo je samo jedna pobjeda.Pustite igrace da se saberu da odigraju bar jos vakve dvije utakmice pa onda pisite o zaradi i uspjehu .Naprijed Zvezdo

avatar
Man united
Friday, 30.10.2020
18:31

Ала ви летите. Ово је само једна победа а ви испланирали зараду до финала. Неће бити никаква шетња кроз групу. Мора се ово озбиљно схватити да бисмо прошли даље.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 30.10.2020
15:33

Nas generalni sonzor UEFA uvek odresi kesu.

avatar
Mario21
Friday, 30.10.2020
14:35

Jedna dobro odigrana utakmica ne znaci da smo Barsa. Polako gospodo novinari.
Ovo je prva dobra utakmica Zvezde posle duzeg vremena. Konacno smo imali desnu stranu. Konacno i dobra partija Gajica, nadam se da ce mu ovo biti vetar u ledja i da ce konacno krenuti uzlaznom putanjom. Ovo je najbolje sto Zvezda ima, kako su krenule izmene tako je sve stalo. Steta za Sanoga, jako dobar igrac ali stalno mora da napravi neki kiks. Krsticic bi nam bas lego umesto Nikolica, mnogo covek vraca loptu nazad. Ostali - Fantazija! Konacno se vidi borbenost i zelja.

avatar
Nikola Ljubić
Friday, 30.10.2020
14:06

Levi bek je prioritet. Ja nisam toliko kritican prema Gajicu, a Gobeljic je odlicna alternativa. Na golmanskoj poziciji i medju stoperima ne treba nista menjati. Zadnji vezni jedan fali, koliko bi ovom timu znacio Jovicic. S obzirom da Sanogo nece biti otkupljen (preskup za svoje godine) tu bi imalo prostora za jednog kvalitetnog igraca. Na ofanzivnm pozicijama je Zvezda puna dobrih igraca, samo ih treba lepo uklopiti. Mozda prodati Bena zbog godina... Eventualno dovesti Marina nazad ako bude prilika. Ali generalno treba zvezda da forsira svoje klince. Ja sam odusevljen Nikolicem, Gavricem i Petrovicem... Trener je slaba tacka, ali uz malo srece bice ovo dobra sezona...

avatar
Kori Volden
Friday, 30.10.2020
13:38

Fale rezervni bekovi, defanzivni vezni za nesto vise. Rodic vec jako dugo nema zamenu, Gobeljica necu da komentarisem uopste. Najveca sramota u novijoj istoriji kluba je sto je on nosio kapitensku traku na jednom mecu. Sanogo je klasican mesar ala everton iz partizana. Apsolutno ne zasluzuje da bude ovde i nadam se da mu klub nece produzavati pozajmicu vec da ce dovesti nekog drugom umesto njega kada istekne za 2 meseca.

avatar
Čeki
Friday, 30.10.2020
13:31

Auuuu ljudi, pa tek je jedna utakmica odigrana. Nemojte odmah ovakve prognoze, svi znamo šta posle bude.

avatar
babaroga
Friday, 30.10.2020
17:06

Evo, ja ne znam. Ajd da čujem šta si ti to video u budućnosti?

avatar
babaroga
Sunday, 01.11.2020
22:00

Ma ne zezaj, ko se dize u nebesa? Novinari moraju da pisu nesto. Gde si cuo Stankovica da prica tako? Ili bilo kog zvanicnika kluba? Naravno da ima sanse i to velike, cinjenica je da tim igra bolje iz utakmice u utakmicu. Ja jos skeptican, Stankovic je pocetnik i nije bilo mesto ni vreme da mu se da tako veliki tim na prvu. Al ipak nemamo pojma sta ce da bude. Nadamo se najboljem.

avatar
Čeki
Friday, 30.10.2020
19:53

Kad god smo prognozirali kao novac koliko moze da se zaradi, prognoze oko pobedjivanja, dizanja u nebesa posle jedne utakmice - usledi hkadan tus. Kao neocekivani porazi, svi se ususkaju, misle odjednom to je to lagano, i onda krenemo da gubimo nerezonski i da ispadamo iz takmicenja. Sve to zbog naseg mentaliteta. Tako da lagano s prognozama, ima jos utakmica.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 30.10.2020
12:56

Prije 2 dana smo bili izgubljeni, a sad, vidim, idemo sve do finala... Istina je da je Zvezda dobra, da je igrala dobro protiv Hofenhajma, da protiv Javora nije imala srece (ali je i sacuvala mrezu i totalno neutralisala protivnika), da je protiv Partizana odigrala nesto losije ali i bila bolja, imala vise loptu u posjedu i stvorila vise prilika. Istina je i da smo bili mnogo bolji od Slovana, ali i pomalo neozbiljni i da smo mogli napraviti sebi problem. Istina je i da je Katai veliki igrac, pravi razliku, da previse zavisimo od njega, ali je cinjenica i da ova ekipa igra prilicno atraktivan i napadacki fudbal. Istina je da Gavric, Nikolic, pa i Radulovic i Erakovic u zadnje vrijeme dobijaju sve vecu ulogu. Na kraju, istina je da je ovu Zvezdu, uglavnom, zadovoljstvo gledati, da je sasvim konkurentna u LE, sto je za mene najvaznije. Nadam se da ce i Mrkela ispratiti taj nivo i na zimu, konacno, odraditi dobar posao.

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 30.10.2020
12:52

Sica u odnosu na LS

avatar
DRUG OSTOJA
Friday, 30.10.2020
17:25

To sam i ja pomislio. Za pobedu u grupi LŠ se dobija 2,7 miliona evra, a ovde u polufinalu 2 i po. Smešno.

avatar
Pantelija65
Friday, 30.10.2020
11:03

par bekova, zadnji vezni, štoper koji zna sa loptom.
Juče Sanogo komplikuje i gubi loptu na ivici 16-rca i primamo gol.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 30.10.2020
12:57

Sanogo je vrh, ali stalno pokazuje te neke djecje bolesti koje se daju lako izlijeciti. Ne znam stvarno cemu onakve komplikacije i onaj zuti na kraju...

avatar
Popay
Friday, 30.10.2020
10:59

Jeli ovo moguće?
Pumpanje,pumpanje, pumpanje dok balon ne pukne!
I zato smo tu gde jesmo...
Treba se spustiti na zemlju, i nastaviti dalje bistre glave!

avatar
Old_school
Friday, 30.10.2020
10:52

Mozda se Mrkela seti pa dovede nakon 3 godine levog beka da ima ko Rodica da zameni. Jer kad vidim Gobelju na levom beku, place mi se. I zadnjeg veznog tipa Krsticic koji zna sa loptom. To su dva prioriteta.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 30.10.2020
12:59

Rodic je top level (za nase prilike), to je, nadam se, sada jasno. Sto se mene tice, desni bek tog nivoa bi nam dobro dosao, a zamjene su zamjene, ne mogu biti na nivou prve opcije. Bolje Gobelja na lijevom kao zamjena, nego na desnom kao prva opcija (i Gajic je tu negdje, nisu oni losi, samo ej Rodic puno bolji).

avatar
Mario21
Friday, 30.10.2020
14:28

A kad vidis Gobelju na desnom beku? :D

avatar
Red to the bone
Friday, 30.10.2020
10:45

Sto dalje ode povratak kralja sve puniji