Putuj, Evropo, i (ne) brini za Partizan...

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 31.08.2023.
22:51
Izvor: Sportske.net

Kraj evropskih snova "crno-belih" za ovu sezonu.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana eliminisani su u plejofu kvalifikacija za Ligu konferencija od Nordsjelanda ukupnim rezultatom 6:0.

Posle 5:0 u Danskoj, gosti su slavili i u Beogradu rezultatom 1:0 zahvaljujući Ibrahimu Osmanu.

Posle debakla od Nordsjelanda u prvom meču u Danskoj, postalo je jasno da Partizan ne može do grupne faze Lige konferencija.

Ipak, formalnost u vidu revanša mora da se ispoštuje, ali "crno-beli" nisu popravili utisak posle prvog meča, pa je Nordsjeland i večeras izgledao kao dve klase bolji tim, što je i potvrdio u 30. minutu.

Odličan napad i dodavanje Antmana u pogodak je pretvorio 18-godišnji Ibrahim Osman koji je postigao jedini gol u dosadašnjem toku meča.

U finišu prvog poluvremena, Marković je solidnu priliku propustio posle centaršuta sa leve strane, ali nije to bila velika opasnost po gol Hansena koji je lako ukrotio udarac. Probao je i Natho sa distance, ishod je bio identičan.

Drugo poluvreme teško da je bilo vredno pomena, priliku u nastavku meča dobili su Trifunović, Zahid, Nikolić, Šćekić i Kalulu, ali to nije mnogo promenilo stanje na terenu.

Osim brojčano, pošto je Nikolić uspeo da dobije crveni karton u 83. minutu posle prekršaja nad Dorgelesom koji je zbog povrede morao van terena...

Nordsjeland je zasluženo uspeo da se kvalifikuje za Ligu konferencija, a navijači Partizana su tokom čitavog meča pevali protiv uprave kluba.

Putuj, Evropo, i (ne) brini za Partizan...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke