Rad dobio iskusno pojačanje u napadu

Autor: Pavle Knežević
subota 03.02.2018.
12:30
Izvor: Sportske.net

"Građevinari" bi trebalo da imaju lakši posao u napadu na proleće. Rad vredno radi da izbori opstanak, ali ne zaboravlja svoju tradiciju.

fkrad/mcsavic
fkrad/mcsavic

Povezane vesti

Do kraja prelaznog roka u Srbiji ostalo je nešto više od nedelju dana, a Rad je doveo iskusno pojačanje u napadu. "Građevinare" je pojačao 31-godišnji Lazar Veselinović.

Golovi su bili jedna od boljki "azura sa Banjice" u prvom delu sezone, a nekadašnji napadač Vojvodine bi trebalo da popravi situaciju u napadu. On je igrao i u Belorusiji, Južnoj Koreji i donedavno u Mađarskoj. Veselinović se priključio novim saigračima u Beleku.

Rad se, inače, temeljno priprema u Beleku, ali gaji i svoj prepoznatljiv duh drugarstva i zajedništva. Početkom februara rođendane su proslavili Marko Stojanović i Ze Markos, dvojac od koga se mnogo očekuje u nastavku. Njima je priređeno malo rođendandsko slavlje, uz torte sa 20 svećica na njima.

"Građevinare" čeka težak posao da se pomere sa dna tabele, ali se u klubu vodi računa i o omladinskoj školi, koja je jedan od zaštitnih znakova kluba sa Banjice. Rad je prepoznatljiv i što je iz omladinske škole dao mnogo dobrih golmana, kao što su Cicović, Radić, Golubović, Jorgačević, Danilović, Jovičić, Stevanović.

U utakmici protiv ruske Baltike visok potencijal najavio je i Dušan Marković, koji je odigrao 60 minuta i bio fokusiran i koncentrisan i sačuvao je svoju mrežu u prvih sat vremena igre. Trener golmana Milan Stojković sada radi da ovaj veliki talenat podigne na nivo Radovih golmana, ali i onih koji su ponikli van kluba, kao što su Borjan i Kahriman, kojima je formu podigao do reprezentativnog nivoa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke