Rad predstavio novog trenera - Njeguš posle šest godina u srpskom fudbalu, pratio evropske trendove...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.09.2020.
21:29
Izvor: Sportske.net

Promocija na Banjici.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Povezane vesti

Kako je i najavljeno ranije, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Atletika,  Sevilje... Zoran Njeguš imenovan je za novog trenera beogradskog Rada.

On će na klupi zameniti Branka Mirjačića, a danas je održana i zvanična promocija novog šefa struke.

Tokom trenerske karijere Njeguš je predvodio ekipe Javora, Spartaka iz Subotice, Borca iz Čačka i Novog Pazara, ali je poslednjih šest godina bio bez trenerskog angažmana.

''Kako i sam kaže, nije gubio vreme, već se upoznavao sa evropskim trendovima u fudbalu, koje će se potruditi da prenese na Banjicu'', navodi se na sajtu FK Rad i dodaje:

''Prilikom predstavljanja medijima istakao je da je došao u Rad nakon brzog i lakog dogovora sa upravom kluba, da poznaje dovoljno mladu ekipu Rada i kompletnu Superligu i veruje da će trudom i radom uspeti da ekipu Rada vrati na put stare slave.

Stručni štab je za sada pretrpeo samo jednu izmenu. Umesto Bojana Petrovića sa golmanima će od sada raditi Milan Ševo, nekadašnji vrsni čuvar mreže Građevinara''.

Posle prvih šest kola, Rad ima jednu pobedu, ostvarenu u prošlom kolu protiv Napretka (3:1) na Banjici. U sledećem će gostovati u Humskoj protiv Partizana, kada će Njeguš debitovati, baš kao i Aleksandar Stanojević, novi trener Partizana.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke