Rade Bogdanović. "Gospodo iz Partizana, gde ste, javite se! Gaziće vas Zvezda do 2050. godine''

Autor: Lazar Nikolić
petak 03.05.2024.
16:43
Izvor: Sportske.net

Objasnio je šta za njega znači ljubav prema klubu.

Screenshot/YouTube/RTS Sport
Screenshot/YouTube/RTS Sport

Povezane vesti

Bivši fudbaler, a sada fudbalski analitičar Rade Bogdanović gostovao je u podkastu "Sportlight" koji se emituje na "Sport klubu" i tom prilikom prozvao bivše igrače Partizana koji tvrde da im je klub iz Humske na srcu, ali ih nema u teškim vremenima za crno-bele.

Partizan je i ove sezone ostao bez trofeja, finansijska situacija u Humskoj je sve teža, a prema rečima Bogdanovića fali reakcija bivših igrača.

"Mene najviše nervira to što se svi zaklinju da su partizanovci, zvezdaši, ali kada je gusto ja ih ne vidim. Ja najviše na svetu volim Željezničar. Šta sam dobio? Samo obrazovanje fudbalsko. Šta su mi dali? Ništa u materijalnom smislu, ali samo od 95. godine pa do danas uvek pomagao, to je ljubav", objasnio je Bogdanović i uputio jasnu poruku partizanovcima.

"Gospodo iz Partizana, gde ste, javite se", jasno im je uputio poziv Bogdanović.

Uveren je Bogdanović da će se Zvezdina dominacija domaćim fudbalom nastaviti, ako se nešto drastično ne promeni u Humskoj.

"Ako vi u Partizanu, recimo, budete gradili sreću na slozi fudbalera, Zvezda ima da gazi do 2040, 2050. godine", nema dilem bivši reprezentativac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke