Rade Bogdanović na RTS-u prozvao ''nesrećnike'' iz Partizana i Mančestera!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.02.2022.
23:24
Izvor: Sportske.net, RTS

Kod Radeta nema ustručavanja.

Screenshot - Youtube.com: Balkan Info
Screenshot - Youtube.com: Balkan Info

Povezane vesti

Nekadašnji napadač Željezničara, madridskog Atletika, Verdera, Arminije Rade Bogdanović je čest gost na RTS-u, gde najčešće komentariše utakmice Lige šampiona. 

Tako je bilo i večeras, gde je Bogdanović pratio meč svog Atletika protiv Mančester junajteda.

Taj meč je završen rezultatom 1:1, a Bogdanović smatra da je Atletiko propustio priliku da na vreme stigne do dva gola prednosti.

''Ja mislim, ne znam šta se dešava, očekivao sam Suareza da premesti težište na polovinu protivnika, pošto su ova dva nesrećnika, centralna beka u Mančesteru van forme i jako su loši, a Suarez namazan, klasa od igrača. Mogao je da im se uvali sa niskim težištem...'', objasnio je Bogdanović.

Kritičan je bio i prema Reinaldu koji se okliznuo pre izjednačujućeg gola Mančestera.

''Ove godine, iako je Savić odigrao odličnu utakmicu, odbrana Atletika nije na nekadašnjem nivou. Brza akcija i gol, iako je ovaj igrač pogrešio, propao je kao da je pao iz aviona, ne znam šta mu bi, ali dešava se...'', konstatovao je Bogdanović.

Potom je usledilo podsećanje na sinoćnji gol Dušana Vlahovića protiv Viljareala, njegov prvi u Ligi šampiona u dresu Juventusa.

Bogdanović je iskoristio priliku da prozove čelnike Partizana jer su se svojevremeno olako odrekli fantastičnog napadača.

''Ja mislim da moderna Srbija nije imala boljeg i talentovanijeg igrača i ako mu Bog da zdravlja, a daće, ovo je igrač koji će da teroriše fudbalsku Evropu. Milion posto sam siguran ako nastavi da se razvija ovako. U pravo vreme je otišao od ovih nesrećnika iz Partizana, pa se lepo razvio u Fiorentini, pa izabrao veći klub u istoj državi.

Drago mi je samo što je Partizan pogodio da im vredi 1.8 miliona evra pre pet godina, a Suma 2.5 miliona. To mi je baš drago zbog fudbalskih radnika da znaju šta valja'', zaključio je Bogdanović.

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke