Rade Bogdanović: "Sudija pokvaren, očekujem da Zvezda nazove FSS da delegira Ilića za sredu"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 22.04.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Bogdanović komentarisao 173. večiti derbi.

Screenshot/YouTube/UNA TELEVIZIJA
Screenshot/YouTube/UNA TELEVIZIJA

Povezane vesti

Bivši fudbaler i fudbalski konsultant Rade Bogdanović komentarisao je na "TV Prva" derbi između Crvene zvezde i Partizana u okviru prvog meča plej-ofa Superlige, koji su crveno-beli dobili posle preokreta 3:2.

Iz crno-belog tabora bunili su se zbog suđenja ovog meča i grešaka koje je napravio glavni sudija Pavle Ilić. 

"Zvezda je bolji tim od Partizana, prvi penal je bio. Pelomni trenutak je bio u 90. minutu kada je produžena utakmica 15 minuta. Nezapamćeno, ali 15 minuta kod 1:2... Da je bar navučeno 10. Čovek je najpokavrenije stvorenje na klugli zemaljskoj, a ovaj sudija je pokazao da je pokvaren. On je mlad, ali pokvaren. Ono je bio faul, igrao sam špica, znam šta se svira. Kod Zvezdinog drugog gola čovek pokvari sve", rekao je Bodgdanović za "TV Prva".

Večiti rivali igraju ponovo u sredu u okviru polufinala Kupa Srbije. 

"Biće totalno drugačija utakmica. Da li će Partizan moći da se digne... Činjenica je da mu je napraviljena nepravda u 90. minutu. Biće zatvorena utakmica, jer je trofej u pitanju. Dva poslednja derbija su bila na dobrom nivou, očekujem u sredu da Zvezda nazove FSS da delegira Pavla Ilića, to bi bio vrhunac moći",  rekao je Bogdanović.

Upitan je zašto VAR nije reagovao, ako je već glavni sudija grešio?

"VAR ne sme da reaguje. Šta mislite da su ovi u VAR sobi postavljeni slučajno, kao što je i Pavle Ilić na terenu?", kazao je Bogdanović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radoje
Monday, 22.04.2024
18:47

Dežurni smatrač Rade Bogdanović. Bitno je samo terati kontru i davati sebi na značaju. Šatro bez dlake na jeziku. Još samo da se učlani kod de Nestorovića da malo podigne svoje smatranje na kosmički nivo.

avatar
Prle
Monday, 22.04.2024
17:40

Jos jedan fudbalski genije a faula nigde. Sto ne nauciste momaka da igra centralnog beka a on ne pada sam on moze da padne samo kad se faul vidi iz svemira

avatar
Bb
Monday, 22.04.2024
13:11

Idi u bosnu pa komentariši želju i sarajevo

avatar
Rašo
Monday, 22.04.2024
13:01

Nemoj tako Rade ekspert Jokić rece da je sve bilo regularno