Rade surovo iskren: ''Partizan kao zadruga, pitanje je da li će više biti i drugi...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.06.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Popularni fudbalski analitičar se danas dotakao i aktuelnog stanja u Partizanu.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je u protekloj sezoni uspeo da kao vicešampion izbori plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, gde ga sedam godina nije bilo, ali ono što su crno-beli prikazali tokom proleća, uz višegodišnja trvenja na relaciji uprava-navijači, pa nove promene trenera, ne daje mnogo razloga za optimizam pristalicama crno-belih.

O aktuelnom stanju u klubu iz Humske danas je u emisiji ''Kec na jedanaest'' na K1 televiziji govorio i Rade Bogdanović koji takođe ne vidi znake Partizanovog izlaska iz krize koja već predugo traje. Naprotiv, on očekuje još težu sledeću sezonu.

''Partizan? Pitanje je da li će više biti i drugi. Videćemo od septembra kad krenu utakmice da li će moći uopšte da konkurišu. To je totalno neorganizovan klub koji je stvarno pao u zapećak. Takva jedna institucija, gledali smo nekad Mancea, Vukotića, Bjekovića, a sad je postao kao neka zadruga. Nit' znaju ko ih vodi, ni zašto ih vodi. Ja ne znam ni ko je predsednik. Onaj je dao ostavku, pa ga vratili, pa doveli ovog, pa onog... Realno, jako puno problema imaju i dobrim delom su sami krivi'', istakao je Bogdanović.

Na opasku voditelja kako ''oni uvek imaju neki komentar na okolnosti'', Rade je dodao:

''Pa, nije im Zvezda zatvorila restoran na stadionu. Sami su krivi. Organizujte se, pa kažite 'to je naše' i tako dalje... Ali takmičenje je svima zanimljivije, pa i Zvezdi i svima drugima kada je jak Partizan'', zaključio je Bogdanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke