Radnički konačno pobedio!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 07.03.2022.
19:51
Izvor: Sportske.net

Nišlije se napokon raduju.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog iz Niša su na svom "Čairu" pobedili Kolubaru rezultatom 1:0 u u utakmici 26. kola Super lige.

Ovo je prva pobeda Nišlija još od 28. novembra prošle godine, kada su u meču 18. kola slavili protiv Radnika sa 3:0.

Domaći su bili bolji na startu meča, a prvu priliku propustio je Japanac Riohei Mićibući u 11. minutu, kada je iz izgledne prilike šutirao preko gola.

Radnički je poveo u 19. minutu, odbrana Kolubare loše je reagovala u svom šesnaestercu, lopta je došla do neometanog Stefana Mitrovića koji je dobro šutirao i postigao vodeći gol za Nišlije.

Domaći su mogli do 2:0 samo tri minuta kasnije, ali je Lazar Jovanović loše šutirao i tako "upropastio" veliku priliku. Kolubara je jedinu priliku u prvom delu imala posle kornera u 37. minutu, glavom je šutirao Uroš Đuranović, a odbranio golman Dujmović.

Drugo poluvreme nije bilo ni izbliza zanimljivo kao prvi deo susreta. Radnički je odlučio da brani stečenu prednost, a gosti iz Lazarevca su neuspešno pokušavali da dođu do gola, ali nisu stigli ni do velike prilike.

Najbolju priliku u nastavku imao je strelac prvog gola Stefan Mitrović dva minuta pre kraja meča, šutirao je neprecizno, a rezultat je ostao 1:0.

Zanimljiv detalj videli smo u 60. minutu, kada je sudija Stanko Ostraćanin prekinuo igru, da bi fudbaler Radničkog Mićubići mogao da izađe sa terena i otrči do toaleta.

Posle 26 odigranih utakmica Radnički Niš se nalazi na četvrtom mestu Super lige sa 36 bodova, dok je Kolubara osma i ima 32 boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke