Radnički demantuje sve optužbe!

Autor: Nemanja Janošev
petak 09.06.2023.
16:10
Izvor: Sportske.net

Nišlije veruju da će istraga utvrditi istinu.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički iz Niša oglasio se danas po pitanju optužbi da je fudbalerima Inđije ponuđen mito za međusobni okršaj u baražu domaćeg prvenstva.

Igrači ovog vojvođanskog kluba prijavili su Tužilaštvu nečasne radnje uoči duela protiv Radničkog, što je povod istrage, a u međuvremenu se i niški tim oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

"FK Radnički Niš je za poštovanje svih zakona Republike Srbije. Radnički daje punu podršku državnim organima da utvrde sve činjenice povodom optužbi iz FK Inđija. U svakom slučaju, mi kao Uprava Radničkog nemamo saznanja o događaju za koji nas optužuju i želimo da državni organi u što kraćem vremenskom roku utvrde činjenice i odbace sumnju sa FK Radnički.

Verujemo da će nadležni državni organi brzo otkriti istinu i da će i oni za koje se utvrdi da su podneli lažne prijave biti sankcionisani u skladu sa zakonima Republike Srbije.

Naglasili bismo i da FK Radnički osuđuje nemili događaj koji se desio ispred hotela u Nišu u kome su bili smešteni fudbaleri i stručni štab FK Inđija, kada su neodgovorna lica na parkingu izbušila gume na autobusu i po pitanju ovog događaja apelujemo na PU Niš da pronađu počinioca u što kraćem vremenskom roku.

Do okončanja istrage FK Radnički Niš se neće više oglašavati po ovom pitanju a da će nakon toga protiv podnosioca prijave, ako se utvrdi da su lažne i koriste se u cilju diskreditacije FK Radnički, adekvatno reagovati i podneti prijave protiv istih", navodi se u saopštenju koju je potpisala uprava Radničkog.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke