Radnički dovodi Papua da ugasi požar na "Čairu"!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 10.08.2022.
17:30
Izvor: Sportske.net

Samo što je potpisao za novi klub, evo ga u Nišu!

EPA-EFE/ZURAB KURTSIKIDZE
EPA-EFE/ZURAB KURTSIKIDZE

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički iz Niša dobiće novo pojačanje u vidu gruzijskog krilnog fudbalera Đorđija Papunašvilija (26), nezvanično saznaju "Sportske.net".

Ambicije pred start sezone bile su visoke, ali izostanak rezultata na svim poljima, odlasci najboljih igrača Stefana Mitrovića i Lazara Jovanovića, stavili su Radnički u neugodnu poziciju.

Sudbina trenera Tomislava Sivića je na rubu provalije i novi neuspeh u domaćem šampionatu mogao bi da bude tačka rastanka dve strane. U međuvremenu, klub radi na zameni za Mitrovića i Jovanovića kada je uloga "lidera" ekipe u napadu u pitanju. 

To će, kako nezvanično saznajemo, do kraja sedmice postati Đorđi Papunašvili, momak koji se najbolje snalazi na desnom krilu, ali može da porkiva i središnji deo terena. Papunašvili je povremeni reprezentativac Gruzije, a deo svoje karijere proveo je u Španiji nastupajući za Saragosu i Rasing iz Santandera. Nosio je dres i Apoela, a interesantno je da je u julu postao novo pojačanje gruzijskog Telavija, no posle nešto više od mesec dana, preseliće se u Srbiju.

Najbolju sezonu odigrao je u kampanji 2014/15 kada je nastupao u rodnoj zemlji i u 21 utakmici u šampionatu postigao 14 golova i imao sedam asistencija noseći dres tamošnjeg velikana Dinama iz Tbilisija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke