Radnički favorit u lokalnom derbiju, Batak ukazuje na Zvezdu i upozorava

Autor: Ivan Cvetković
utorak 26.10.2021.
15:10
Izvor: Sportske.net, Beta

Fudbaleri Radničkog iz Niša dočekuju u sredu ekipu Dinama iz Vranja, u meču šesnaestine finala Kupa Srbije.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da je velika razlika u kvalitetu izmedju njegovog tima i Dinama iz Vranja, ali da u Kup utakmici ne sme biti opuštanja.

"Razlika u kvalitetu je velika u našu korist, ali opuštanja ne sme biti. I Crvena zvezda je kvalitetnija ekipa od nas, pa nas je jedva pobedila u nedelju", rekao je Batak, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Radničkog iz Niša dočekuju u sredu ekipu Dinama iz Vranja, u meču šesnaestine finala Kupa Srbije.

Niški klub će nakon ovog meča biti domaćin i u tri naredna duela Super lige Srbije, protiv Mladosti iz Lučana, Radničkog iz Kragujevca i Spartaka iz Subotice.

Dinamo iz Vranja nastupa u trećem rangu srpskog fudbala, u zoni Istok, i trenutno zauzima 14. mesto nakon odigranih 11 utakmica, dok Radnički posle 13 utakmica zauzima 11. mesto u Super ligi Srbije.

Trener niškog tima rekao je da je uradjena analiza protivnika, i da znaju šta bi trebalo da urade, kako bi došli do pobede i plasmana u osminu finala Kupa.

"Svesni smo da nas čeka zgusnut raspored i veoma je dobro što su mi konačno svi igrači na raspolaganju. Biće rotacija u postavi, moramo kvalitetno rasporediti snage, ali nećemo potceniti Vranjance i na teren će izaći postava za koju smatram da može da nam donese željeni rezultat u ovoj utakmici", dodao je on.

"Zadovoljan sam kako radimo i napredujemo, atmosfera u ekipi je odlična i optimista sam kada je reč o narednom periodu", zaključio je Batak.

Ukoliko nakon 90 minuta u prvoj rundi Kupa Srbije ne bude pobednika pristupiće se izvodjenju jedanaesteraca.

Meč između Radničkog iz Niša i Dinama iz Vranja na programu je u sredu od 14.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke