Radnički ima novog sportskog direktora

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 29.03.2021.
20:55
Izvor: Beta

Novo lice na "Čairu".

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti


Novi sportski direktor Radničkog iz Niša Ivan Ivović rekao je danas da je dolaskom u taj fudbalski klub napravio iskorak u karijeri i da je hrabar i spreman za izazove koji ga očekuju.

Ivović je tokom karijere bio trener i direktor Voždovca, u Bežaniji je bio trener i direktor omladinske škole, a poslednje dve godine obavljao je funkciju sportskog direktora Inđije.

"Radnički je za mene veliki iskorak u karijeri. Dolazim u veliki klub i veliki grad, gde su uvek velika očekivanja. Spreman sam da svojom energijom i znanjem dam doprinos da zadovoljimo sve ljubitelje fudbala u Nišu. Razgovarao sam sa prvim čovekom kluba Ivicom Tončevom i brzo smo našli zajednički jezik. On želi evropski Radnički, a za mene je to najveći izazov", rekao je Ivović, preneo je sajt kluba.

Radnički je trenutno na devetom mestu Super lige Srbije sa 38 bodova.

Ivović je rekao da zna svoj posao i da zna šta ga čeka, da je hrabar i da je spreman za izazov da Radnički bude stalno u vrhu i bori se za plasman u evropska takmičenja.

"Mogu samo da obećam da ćemo dati sve od sebe da Radnički brzo ode na nivo kojem stremi. Ja, stručni štab i rukovodstvo ćemo se potruditi da u što kraćem periodu napravimo još jači tim, koji će konkurisati za sam vrh srpskog fudbala. Naravno, trudićemo se i da zadovoljimo apetite zahtevnih navijača naše ekipe", naveo je on.

Ivović je dodao i da je sada nemoguće promeniti mnogo stvari, ali da je cilj napraviti dobar osnov za leto i pripremu nove sezone.

"Sada nije pravi trenutak da komentarišem aktuelni sastav jer smo usred sezone. Preostali mečevi u Super ligi daće mi jasniju sliku o tome šta treba da promenimo i kako treba da se postavimo u letnjem prelaznom roku, da bi tim izgledao onako kako svi želimo", dodao je Ivović.

Njegov posao biće i komunikacija između struke i uprave kluba, a Ivović je rekao da će raditi sve da ona bude na "zavidnom" niovu.

"Moja funkcija biće izuzetno zahtevna i svakako će biti na udaru javnosti. Ali to je ono što i čini draž i što me vuče da se bavim ovim poslom. Ja ću nastojati da komunikacija izmedju struke i uprave bude na zavidnom nivou i sa razumevanjem. Uvek je prioritet rezultat i ako tu budemo uspešni sve će lakše funkcionisati", naveo je on.

Radnički u utakmici 29. kola Super lige Srbije u petak gostuje ekipi Mladosti iz Lučana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke