Radnički iz Niša počeo obeležavanje velikog jubileja, 100 baklji za 100 godina kluba!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 27.03.2023.
16:30
Izvor: Sportske.net

Veličanstvenom bakljadom na stadionu Čair, Radnički iz Niša i navijači Meraklije započeli su juče proslavu jubileja kluba, jednog veka postojanja kluba.

FK Radnicki Nis
FK Radnicki Nis

Povezane vesti

Stogodišnjica "Reala sa Nišave" obeležiće se tokom čitave 2023. godine nizom manifestacija, a započela je simbolično, paljenjem stotinu baklji kojim je ispisan broj 100 na terenu Čaira.

Uloge su na stadionu bile zamenjene, navijači su "zauzeli" teren, dok su ih sa tribina posmatrali igrači, polaznici škole fudbala i rukovodstvo FK Radnički.

U polučasovnom performansu pevalo se i klicalo klubu, a na kraju su se igrači pridružili svojim navijačima pa su zajedno na terenu pevali i slavili.

Klub će u okviru proslave jubileja organizovati tribine, izložbe, svečanu akademiju, revijalne utakmice, a uskoro će i zaigrati u posebno dizajniranim garniturama dresova.

Različite aktivnosti planirane su tokom cele godine, kako bi se na što bolji način sa sugrađanima i svim ljubiteljima fudbala proslavio jubilej i podsetilo na dugu i slavnu istoriju Radničkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke