Radnički odbija "abnormalne ponude" za Aleksića i ostale, a ovo je suma koju su zaradili za golmana!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.07.2024.
23:17
Izvor: Sportske.net

Kragujevčani sjajno rade u ovom prelaznom roku!

Povezane vesti

Radnički radi sjajne stvari ovog leta.

Posle uspeha na terenu, činjenica je da je uprava napravila uspeh i u prelaznom roku jer je u jučerašnjoj utakmici, prvoj u Evropi, Feđa Dudić imao skoro sve prvotimce koji su imali bitnu ulogu u prethodnoj sezoni, izuzimajući Zorića i Đurića koji uglavnom nisu bili u startnih 11 prošle sezone i koji su tražili da odu kako bi dobili više prostora. 

Igor Konatar je gostujući u emisiji "U igri" na RTK govorio o novom stadionu, sadašnjem "Čika Dači", ali i o prelaznom roku koji i dalje nije završen. 

Naravno, najveće interesovanje jeste za Milana Aleksića, ali i za Gluščevića, Bevisa, Salija...

"I Slavko Perović i ja kao generalni imamo dogovor da nećemo biti više isti klub kao što smo bili. Mi nismo sem Filipa Kostića prodavali mnogo igrača. Znamo šta imamo, svesni smo kvaliteta. Nijedan igrač neće biti prodat po svaku cenu. Tačno je, odbili smo za Aleksića i za još par fudbalera abnormalne ponude. Idemo korak po korak. Drago mi je što je naše dete, Kragujevčanin, dao juče gol. Prodaja je neminovnost, ali sve u datom trenutku i ne po svaku cenu", rekao je on. 

Potvrdio je i on transfer Lekovića u Al Džaziru iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

"Juče smo potpisali transfer Lekovića u inostranstvo. To je drugi najveći transfer u istoriji kluba, to je 400.000 evra. Imamo i procente klubu, ali to je i više nego dovoljno da se funkcioniše u bliskoj budućnosti", rekao je Konatar. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke