Radnički opet demantuje priče: "Šarac ostaje, ovo već postaje navika"

Autor: Nemanja Janošev
petak 17.03.2023.
15:00
Izvor: Sportske.net

Oglasili se.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički iz Niša demantovao je pisanja medija da je u najavi smena nedavno promovisanog trenera Dragana Šarca.

Iako nema dve sedmice otkako je promovisan za novog trenera tima sa "Čaira", budućnost Dragana Šarca je već dovedena u pitanje budući da se serija loših rezultata nije prekinua protiv Voždovca.

Ali, Radnički i ovog puta izlazi u javnost saopštenjem i demantuje da se uopšte razmišlja o smeni Dragana Šarca.

"Povodom najnovijih vesti u medijima, FK Radnički oštro demantuje da menja šefa stručnog štaba. Dragan Šarac ostaje na klupi Radničkog i molimo medija da pre objavljivanja ovakvih vesti provere navode, jer se time unosi nestabilnost u klub. 

Uostalom, već postaje navika da se uoči svake naše utakmice pojavljuju lažne vesti čiji je cilj da nas dstabilizuju. U svakom slučaju, Dragan Šarac ima puno poverenje rukovodstva Radničkog da nastavi da vodi ekipu i klub ne razmišlja o smeni trenera. Šarac je završio današnji trening sa ekipom koju priprema za nedeljni meč u Subotici protiv Spartaka. Sutra će se obratiti na redovnoj pres konferenciji kojom se najavljuje predstojeći ligaški meč i sve aktivnosti u timu su u potpunosti redovne ovih dana u Radničkom", stoji u saopštenju.

Radnički se nedavno ogradio od medijskih navoda i kada je u pitanju bio odlazak Nenada Lalatovića, da bi kroz nekoliko dana došlo do rastanka dve strane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke