Radnički "peca krupnu ribu" za Evropu - Hoće li odjeknuti trenerska "bomba"!?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.05.2018.
10:23
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Radnički još uvek nije obezbedio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope ali Ivica Tončev unapred priprema teren za angažovanje novog trenera.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Superligaš iz Niša za vikend igra odlučujuću utakmicu u borbi za izlazak u Evropu. Pobeda na gostovanju Spartaku osigurala bi Radničkom mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope što je i bio primarni cilj koji je pred sebe postavilo klupsko rukovodstvo na čelu sa Ivicom Tončevim.

Uoči odlučujućih mečeva u borbi za Evropu "Sportski Žurnal" je doneo informaciju koja je vezana za izbor trenera koji bi Radnički poveo ka Ligi Evrope.

Jedini sportski dnevni list u zemlji piše da je Ivica Tončev skovao plan koji podrazumeva angažovanje dvojice fudbalskih poslenika koji već duže vreme čine odličan tandem.

Radi se o Vladimiru Matijaševiću i Nenadu Lalatoviću koji su uspešno sarađivali u Napretku, a sada su na istoj misiji u Čukaričkom, premda je Vladimir Matijašević najavio mogućnost napuštanja kluba.

Kontakt je već uspostavljen ali stvari izgleda neće ići tako glatko jer Vladimir Matijašević navodno ne želi u Radnički iz Niša.

Pošto je dobro poznato kakvo mišljenje Nenad Lalatović ima o Matijaševiću jasno je da će i njegova konačna odluka zavisiti od izbora aktuelnog sportskog direktora Čuke.

Čukarički takođe vodi borbu za izlazak na evropsku scenu i vrlo je verovatno da će kompletna priča pasti u vodu ukoliko "Brđani" na kraju izbore mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke