Radnički počeo pripreme, ovo je spisak fudbalera

Autor: Beta Beta
petak 12.01.2018.
21:45
Izvor: Beta

Fudbaleri Radničkog iz Niša okupili su se danas na pripremama za drugi deo sezone u Super ligi Srbije, sa ciljem da izbore plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Prozivku na stadionu Čair izvršio je Boban Dmitrović, koji će, kako je saopšteno, gotovo sigurno biti novi trener.

"Optimista sam i ubedjen sam da je pred nama period velikih uspeha. Znam šta se traži od nas i daću sve od sebe da Radnički na kraju sezone bude na poziciji koje vodi u Evropu. Ovde sam od početka prvenstva, dobro poznajem igrače, a i oni mene i mislim da neće biti problema u njihovoj adaptaciji na mene kao glavnog trenera", rekao je Dmitrović.

Dmitrović je bio prvi pomoćnik svoj trojici trenera koji su jesenas predvodili Radnički.

Fudbaleri Radničkog će trenirati u Nišu a za 22. januar planiran je odlazak u tursku Antaliju, gde će se obaviti glavni deo priprema. Ekipa će u turskom letovalištu ostati do 5. februara, a za to vreme će odigrati nekoliko jakih kontrolnih mečeva.

"Očekuje nas težak rad i u Nišu i u Antaliji, a sve u cilju da nastavak takmičenja u Superligi Srbije dočekamo u odličnoj formi. Što se tiče pojačanja, mislim da nam je potreban po jedan fudbaler u svim linijama tima. Siniša Babić je ozbiljan fudbaler, a ja se iskreno nadam da će nam se vratiti Milan Pavkov, što bi za nas bilo najveće pojačanje", dodao je Dmitrović.

Na prozivci su se pojavili Mladen Živković, Milorad Kojić, Miloš Petrović, Aleksandar Jovanović, Lazar Arsić, Marko Mrkić, Dušan Živković, Saša Stojanović, Nikola Kovačević, Nikola Stevanović, Filip Stanković, Vladimir Simunović i Aleksandar Subić.

Pozivu su se odazvali i Marko Golubović, Slaviša Stojanović, Andrija Mijailović, Ivan Miladinović, Petar Krstić, Lazar Randjelović, Aleksa Jovanović, Petar Ćirković, Petar Ristić, Mladen Stojiljković, Andreja Stamenković, Marko Petrović, Ilija Stojančić i Stefan Ilić.

Kako se navodi, Nikola Stanković izostao je zbog problema sa zubom, Riota Noma će se priključiti ekipi za nekoliko dana, a Nikola Aksentijević nije opravdao izostanak zbog čega će biti kažnjen.

Prvo pojačanje Radničkog je dosadašnji fudbaler Larise 26-godišnji krilni igrač Srdjan Babić. U odnosu na prvi deo sezone iz Radničkog su otišli Nikola Raspopović i Marko Tomić, koji je prešao u litvanski Žalgiris. Pavkov se sa pozajmice vratio u Crvenu zvezdu, sa kojom je počeo pripreme, ali rukovodstvo niškog kluba namerava da drugi strelac Super lige sa 16 golova i na proleće predvodi napad Radničkog.

Radnički je jesenji deo sezone završio na četvrtom mestu na tabeli sa 39 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke