Radnički pred rekordnom prodajom, a Štulić pred Serijom B?

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 30.01.2023.
14:16
Izvor: Sportske.net

U igri je još i belgijski Šarlroa.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nikola Štulić je nedavno debitovao za reprezentaciju Srbije u pobedi protiv SAD-a u Los Anđelesu, a uskoro bi mogao da napravi transfer karijere.

Napadač Radničkog iz Niša je na meti klubova iz Italije i Belgije, a najsvežija informacija koja stiže iz Niša je da Kaljari i Palermo žele da ga vide u svojim redovima.

Kaljari, koji se nalazi a šestom mestu u Seriji B, navodno traži u špicu partnera za Lapadulu i Pavoletija. Trener Klaudio Ranijeri procenio je da mu je potreban napadač Štulićevog profila, ali klubovi još uvek nisu postigli sporazum oko obeštećenja. 

Palermo je devetoplasirani tim Serije B, želi da se uključi u borbu za vrh, a za to mu je potreban još jedan golgeter. Mateo Brunori je postigao 12 golova ove sezone, ali nema pravu alternativu.

Kako je prvi čovek Radničkog Ivica Tončev više puta rekao, Radnički neće prodavati Štulića za mali novac, već planira da njegov transfer bude rekordan. Treba podsetiti da su Nišlije do sada najviše zaradile prilikom prodaje Nikole Čumića u Olimpijakos (650.000 evra), dok su Stefana Mitrovića u avgustu prodali Crvenoj zvezdi za 500.000 evra. Tu cifru su dobile i za Lazara Ranđelovića, kada je prešao u Olimpijakos.

Spekulisalo se da i je belgijski Šarlroa zainteresovan za nekadašnjeg fudbalera Partizana, ali ta priča nije konkretizovana. 

Prelazni rok u Evropi se zatvara sutra u ponoć, pa ostaje da se vidi kako će se rasplesti priča sa Štulićem i da li će Nenad Lalatović moći da računa na njega u nastavku sezone.

Radnički u subotu od 14 sati dočekuje Mladost iz Lučana u prvom kolu drugog dela Superlige Srbije.

Štulić je jesenas postigao deset golova u dresu tima sa Čaira.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke