Radnički promovisao "kvartet" pojačanja

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.07.2014.
22:30
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Kragujevca dugo je radio na dovođenju prvih pojačanja u letnjem prelaznom roku ali je zato u jednom danu uspeo da obezbedi potpise četvorice fudbalera među kojima se nalazi i doskorašnji golman Crvene zvezde.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Radnički iz Kragujevca konačno je dočekao pojačanja u letnjem prelaznom roku pošto su na "Čika Daču" u petak stigla četvorica novih fudbalera.

Pored iskusnog Vladimira Jašića koji je prethodne dve godine igrao u Voždovcu, u klub su stigli još Savo Kovačević (Sent Galen) i Stefan Stojanović (Smederevo), a konkurenciju na golu pojačao je doskorašnji član Crvene zvezde Miloš Vesić.

"Ovo nije kraj pojačanjima našeg kluba. Bez obzira na probleme, verujem da ćemo neke od pregovora da realizujemo novim ugovorima i tako jači dočekamo predstojeću sezonu" izjavio je za "Novosti" novi predsednik kluba Aleksandar Mitrović.

U danu kada je Radnički dogovorio saradnju sa četvoricom pomenutih igrača klub je kao slobodan igrač napustio iskusni Miloš Tintor koji će karijeru najverovatnije nastaviti u nekom od grčkih klubova.

Podsećamo da su Radnički do sada već napustili Darko Spalević i Bojan Beljić koji su se preselili u Pećince kao i Stefan Nedović koji je kao slobodan igrač otišao sa "Čika Dače".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke