Radnički tone sve dublje, Gaćinović dao objašenjenje

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 07.04.2021.
18:40
Izvor: Sportske.net

Sve slabiji rezultati Nišija.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Vladimir Gaćinović rekao je danas, posle poraza od Napretka, da njegovom timu porazi teško padaju i da on preuzima svu odgovornost.

"Teško nam padaju ovi porazi, ali ne možemo da kukamo. Svu odgovornost preuzimam na sebe. Mnogo je razloga za ove poraze. I to što napravimo dobro ne možemo da realizujemo u završnici napada", rekao je Gaćinović posle utakmice.

Radnički je na svom terenu poražen od Napretka sa 1:2, u meču 30. kola Super lige Srbije.

Gaćinović je dodao i da neće komentarisati "nefudbalske stvari".

"Imao sam verbalni duel sa mojim kolegom Đuričićem tokom meča, izvinio sam mu se i tu stavljam tačku. Mi smo prijatelji i ja ga veoma cenim", rekao je on.

Šef stručnog štaba Radničkog rekao je i da njegov tim nije imao sreću kada je u sedmom minutu igrača niškog tima lopta pogodila u ruku u šesnaestercu.

"Penal je opravdano dosuđen, a mi smo bili prinuđeni da od tog sedmog minuta jurimo njihovu prednost. Definitivno nismo miljenici sreće, zbog mnogih stvari koje nam se dešavaju u poslednje vreme", rekao je Gaćinović.

Gaćinović je ocenio da je njegov tim i danas imao nekoliko dobrih situacija, ali da ih nije realizovao.

"Ne preostaje nam ništa drugo nego da nastavimo dalje i da se što pre okrenemo sledećim izazovima. Sami smo krivi što smo došli u ovu situaciju i sami treba iz nje da izađemo", zaključio je on.

Radničkom je ovo četvrti meč bez pobede u Super ligi Srbije i nalazi se na 10. mestu na tabeli sa 38 bodova, dok je Napredak na 16. poziciji sa 32 boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke