Radnički u zoni ispadanja, Metalac šokirao Vojvodinu

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 25.04.2021.
16:25
Izvor: Sportske.net

Drugi poraz "lala" ove nedelje.

FK Metalac
FK Metalac

Povezane vesti

Fudbaleri niškog Radničkog poslednjih pet kola u sezoni dočekaće u zoni ispadanja pošto su na gostovanju Radniku u Surdulici odigrali bez golova 0:0.

Izabranici Predraga Stankovića su posle remija na "Čairu" sa Javorom otputovali u Surdulici s namerom da sa tri boda pobegnu iz opasne zone, ali se za Niš vraćaju sa svega jednim bodom.

Radnik je posle teškog gostovanja Crvenoj zvezdi u Beogradu uspeo da smogne snage i ostane neporažen, a ovaj bod im je omogućio da ostanu na šestom mestu i nakon ovog kola.

Radnički za bezbednom zonom zaostaje svega bod, a u sredu će na svom terenu protiv Inđije pokušati da premosti neprijatnu situaciju.

U drugom meču dana u istom terminu Metalac je savladao Vojvodinu na s "Karađorđu" rezultatom 2:1 u veoma uzbudljivom meču.

Strelac prvog gola na meču bio je mladi napadač Stefan Cvetković koji je u 64. minutu postigao lep gol, ali je izjednačenje Vojvodini na minut pre kraja meča doneo Nemanja Čović sjajnim golom glavom na centaršut Miodraga Gemovića.

Delovalo je da će Milanovčani žaliti zbog dva prosuta boda, ali je pobedu gostima doneo Prestiž sjajnim udarcem glavom.

Metalac je ovom pobedom pobegao niškom Radničkom pet bodova na isto toliko kola do kraja sezone i nešto opuštenije ulazi u odlučujuće borbe za opstanak.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke