Radnički uporan - Superliga u Donjoj Trnavi! Ovako će izgledati novi ''Pampas''!

Autor: Darko Mitrović
subota 10.06.2023.
08:16
Izvor: Sportske.net

Objavljeno idejno rešenje.

Screenshot/YouTube/RFK 1923
Screenshot/YouTube/RFK 1923

Povezane vesti

I pored brojnih medijskih spekulacija po kojima će se Radnički 1923 od početka naredne sezone preseliti u Lazarevac ili Gornji Milanovac dok se u Šumaricama ne izgradi novi stadion, kragujevački superligaš je i dalje uporan u nameri da svoje utakmice kao domaćin igra u SC ''Pampas'' u Donjoj Trnavi.

Taj sportski centar za sada ne ispunjava uslove za utakmice Superlige, ali je vlasnik ''Pampasa'' Bratislav Milanović ozbiljan u nameri da u što kraćem roku ispuni sve zahteve elitnog ranga takmičenja, kako bi Radnički nesmetano mogao da dočekuje superligaške ekipe na ovom stadionu.

Tim povodom Radnički se jutros oglasio novim saopštenjem u kom je potvrđeno da je već završeno idejno rešenje dodatnih infrastrukturnih radova na ''Pampasu'', a možete da ga vidite u prilogu sa YouTube kanala Radničkog 1923.

Dok ti radovi ne budu završeni, plan je da Radnički ostane na starom Čika Dači, sve do rušenja, koje bi trebalo da se dogodi tek tokom jeseni, u punom jeku nove superligaške sezone.

''Zajedničkim entuzijazmom Bratislava Milanovića, vlasnika Sportskog centra Pampas i Igora Konatara, generalnog direktora FK Radnicki 1923, urađeno je i prihvaćeno idejno rešenje za doradu Sportskog centra Pampas, kako bi on ispunio neophodne uslove za takmičenje u Superligi.

FK Radnički 1923 će učiniti sve što je u njegovoj moći da novu superligašku sezonu započne na Čika Dači, da bi se nakon početka rušenja stadiona, koje se očekuje na jesen, preselio u Donju Trnavu'', saopšteno je jutros iz kragujevačkog superligaša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke