Radnički vodi i omladince na pripreme

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 21.01.2019.
19:31
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Trener drugoplasiranog tima domaćeg prvenstva odlučio je da na centralni deo priprema za prolećni deo sezone povede i igrače iz omladinskog tima.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog iz Niša spremaju se za put u Belek koji će im od srede, 23. januara biti baza za pripreme.

Ekspedicija FK Radnički brojaće čak 35 članova, a klub je na zvaničnom sajtu saopštio da će se u avionu naći petorica fudbalera iz omladinskog pogona.

"U Turskoj nas čeka naporan rad i najteži deo priprema i zbog toga je bitno da imamo što više igrača u pogonu. Zbog toga sam odlučio da na put povedem i petoricu mladih fudbalera, koji će imati priliku da mi dokažu da možda već na proleće zaslužuju šansu u prvom timu", rekao je Lalatović.

Priliku da da odrade pripreme sa prvotimcima u Beleku dobili su Milorad Kojić, Aleksa Jovanović, Petar Ristić, Petar Ćirković i Marko Petrović, a ovom spisku treba dodati i novajlije Nikolu Čumića i Petra Petrovića koji po svojim godinama spadaju u red mladih igrača.

"Odlazak ove petorice u Tursku je najbolja moguća poruka za sve ostale igrače iz naše Omladinske škole. Ja pomno pratim svaki njihov korak i čim primetim da neko odskači, taj će dobiti šansu da se dokaže u prvom timu. Rukovodstvo kluba im je obezbedilo sve potrebne uslove i na njima je da rade i da napreduju", dodao je trener Radničkog.

Radnički će tokom boravka u Beleku odigrati pet kontrolnih utakmica. Protivnici Nišlija tokom centralnog dela priprema biće: Podbrezovija (Slovačka), Avangard (Rusija), Spartak Trnava (Slovačka), Čajka (Rusija) i Rubin Kazanj (Rusija).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke