Radnik "upalio motore", na prozivci bivši štoper Partizana

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.01.2019.
23:58
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba Radnika iz Surdulice Milan Milanović izvršio je u sredu prozivku pred početak priprema za prolećni deo sezone.

FK Radnik
FK Radnik

Povezane vesti

Fudbaleri Radnika okupili su se na pomoćnom terenu sa veštačkom travom u Surdulici koji će u narednih desetak dana, zbog loših vremenskih uslova, biti mesto na kom će se pripremati za prolećni deo sezone.

Igrače su pored članova stručnog štaba dočekali predsednik kluba Stanislav Tončev i sportski direktor Darko Gašić.

"Radnik od nastupajuće polusezone želi da bude spoj mladosti i iskustva. Od danas pravimo tim koji ćete gledati na leto, a to će biti najbolji Radnik do sada", rekao je Tončev.

Na prozivci se nisu pojavili Dušan Pantelić i Siniša Mladenović, a iz kluba nema obrazloženja da li je sa njima završena saradnja ili su po sredi neki drugi razlozi za odsustvo.

Nova lica na prvom treningu u 2019. godini bili su bivši štoper Parrtizana Tomislav Pajović (32) i dosadašnji defanzivac beogradskog Sinđelića Ivan Kričak (22).

Radnik Surdulica
-
Radnik Surdulica
Foto: FK Radnik

"Odmor od tri nedelje nas je prekinuo kada smo najbolje igrali, ali se nadam da ćemo se spremiti dobro u ovih pet nedelja da odigamo dobro predstojeću polusezonu", rekao je trener Milan Milanović nakon prozivke.

Radnik iza sebe ima najuspešniju polusezonu od ulaska u superligaško društvo, pošto se nakon 21. kola nalazi na devetom mestu na tabeli sa 28 osvojenih bodova.

Fudbaleri Radnika narednih desetak dana treniraće u Surdulici, a centralni deo priprema obaviše u Antaliji. Na startu drugog dela sezone Surduličani gostuju Proleteru u Novom Sadu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke