Radno u Čukaričkom - Parafirala dvojica štopera

Autor: Nemanja Janošev
petak 09.07.2021.
15:00
Izvor: Sportske.net

Iskustvo i mladost.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Čukarički je u petak produžio ugovore sa dvojicom prvotimaca, Darkom Puškarićem i Stefanom Radojičićem, obojica igraju na mestu štopera. Najiskusniji u ekipi sa Banovog brda Puškarić (35) obavezao se na vernost belo-crnima na još godinu dana, dok je Radojić potpisao ugovor do 2024. godine.

Puškarić je u Čukarički stigao 2017. godine, za četiri sezone na Banovom brdu odigrao je ukupno 94 utakmice, postigao je pet golova. Sa Brđanima je do sada dva puta nastupao i u evropskim takmičenjima.

"Još ranije sam se oko svega dogovorio sa Upravom kluba, ovaj potpis ugovora predstavlja samo „tehničke detalje“. Nije bilo komplikacija i nepredviđenih stvari, postigli smo brz dogovor i sada je na nama da ostvarimo ciljeve u novoj sezoni", kazao je Darko Puškarić.

Darko nije bio sa Čukaričkim na pripremama u Sloveniji, s obzirom da je u fazi oporavka od povrede, na utakmici protiv OFK Bačke krajem februara doživeo je lom noge.

"Za mene od nedelje praktično počinju pripreme. Bilo je bitno da se osposobim za napore koji mi predstoje, da se mišići vrate u svoje funkcije. Počeo sam da trčim, nadam se da ću uskoro raditi i sa loptom".

Stefan Radojićić je rođen 2001. godine u Valjevu, ali je već dugo u Čukaričkom. Sada je zadužio i dres prvog tima Brđana.

"Ovde se osećam sjajno, Banovo brdo i Čukarički su moja kuća. Iako sam počeo fudbalom da se bavim u rodnom Valjevu u ekipi Krušika, vrlo rano sam došao u Čukarički, ovde sam od 2014. godine. Prošao sam sve mlađe selekcije, od pionira pa nadalje, bio na pozajmicama najpre u IMT-u, potom u Železničaru. U Pančevu mi je zaista bilo sjajno, propustio sam samo jednu utakmicu zbog kartona. U mojim godinama je bitno da što više igram, a nadam se da ću imati priliku i u prvom timu Čukaričkog ove sezone", kazao je Radojičić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke