Radno u Nišu, stigla trojica novajlija!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 15.06.2022.
00:15
Izvor: Sportske.net

Radnički će igrati napadački fudbal.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički angažovao je danas trojicu novih fudbalera, saopšteno je iz niškog kluba.

U skladu sa opredeljenjem novog trenera Tomislava Sivića da Radnički od sledeće sezone igra napadački fudbal, ugovore su danas potpisali Saša Marjanović, Sava Petrov i Stefan Dimić.

Vezni igrač Marjanović (34) je prethodnu sezonu igrao za Napredak i vratiće se u Radnički za koji je od 2014. do 2016. godine odigrao 73 utakmice i postigao 17 golova.

On je igrao još za Čukarički, Jagodinu, moldavski Šerif i Partizan, sa kojim je 2017. godine osvojio duplu krunu. Takođe, igrao je i za kazahstanski Aktobe i kiparsku Nea Salaminu.

Petrov (23) je napadač, a ta pozicija je u Radničkom bila označena kao prioritetna za dovođenje pojačanja. Petrov je dete Partizana, a prošao je kroz sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije.

Igrao je još za Teleoptik, Spartak iz Subotice, belgijski Vesterlo, Lirs, a prošlu sezonu proveo je u Olimpiji iz Ljubljane i Mladosti iz Lučana.

Dimić (29) krilni napadač i on je još jedan izdanak Partizanove škole fudbala. Prošle sezone igrao je za Novi Pazar, gde je sarađivao sa trenerom Tomislavom Sivićem.

Tokom karijere igrao je i za Rad, Palić, Čukarički, Sinđelić, Zemun, Mladost iz Lučana i Balzan sa Malte.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke