Radojičić: "Borba za četvrto mesto do samog kraja"

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 25.04.2022.
12:00
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Biće tesna trka do poslednjeg kola.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Trener Vojvodine Dragan Radojičić očekuje još jednu tešku utakmicu u borbi za plasman u Evropu.

Nakon poraza od Voždovca, Vojvodina gostuje Radničkom u Nišu, još jednom direktnom rivalu u borbi za četvrto mesto.

"Očekuje nas nova teška utakmica u plej-ofu. U prošlom kolu mogli smo mnogo da dobijemo, na kraju smo napravili korak unazad. Sada ćemo pokušati da ostvarimo korak unapred.  Nadam se da ćemo na toj utakmici u Nišu pokazati svoje pravo lice, iako lično smatram da nas čeka teža utakmica od one u Beogradu. Ipak, ako hoćemo da dođemo do četvrtog mesta i Evrope, onda moramo da imamo veću koncetraciju, motivaciju i da svoj kvalitet pokažemo na svakoj utakmici, da sakrijemo svoje mane, a otkrijemo protivničke. Ono čemu se ja najviše nadam je da konačno prestanemo da pravimo te kobne greške koje nas skupo koštaju rezultata. Imamo sve što nam treba, da poboljšamo efikasnost i da želimo maksimalno to četvrto mesto, jer ćemo samo tako uspeti da ga se domognemo. Očekujem i reakciju svojih momaka posle poraza i da će biti pravi", rekao je Radojičić na konferenciji za medije, prenosi sajt kluba.

On veruje da će borba za četvrto mesto biti otvorena do poslednjeg kola, pa je zato svaki meč vredan i više nego samo tri boda, jer su svi timovi i dalje u igri.

"Trka za četvrto mesto biće neizvesna do kraja, tri ekipe imaju dva boda više od nas i čeka nas otvorena trka. Radnički, kao i svi ostali, ima želju da se plasira u Evropu i mi ćemo dati sve da im „otmemo“ tu želju, a da nas približemo tom cilju. Uvek idem na pobedu i razmišljam samo o tri boda. Dva puta smo izgubili mečeve nakon što smo poveli, što mi se nikada u karijeri nije desilo, posebno ne na ovom nivou. Zato insistiram na većoj koncentraciji, jer nas je ona koštala da uzmemo makar po taj jedan bod kada smo gubili posle preokreta. Ja verujem da su moji momci sposobni, bili su jako motivisani na poslednjim treninzima. Imamo plan A i plan B, pa čak i plan C, tako da smo spremni za ovaj meč", zaključio je Radojičić.

Utakmica Radnički – Vojvodina na programu je u utorak u 18.30

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke