Radojičić očekuje ozbiljnu i dobru igru Voše do samog kraja

Autor: Milovan Longinov
petak 13.05.2022.
10:46
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Iako meč nema rezultatski značaj...

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Trener Vojvodine Dragan Radojičić očekuje dobru utakmicu svoje ekipe, iako predstojeći duel sa Čukaričkim nema rezultatski značaj.

„Stara dama“ je ostala bez šanse da se domogne Evrope, dok je Čukarički osigurao treće mesto, ali Radojičić želi ozbiljan pristup svojih igrača do samog kraja.

"Očekuje nas utakmica bez takmičarskog značaja, i za nas i za Čukarički. Ipak, imamo obavezu i prema našim navijačima i prema svima da izađemo i da se borimo za ovaj dres do poslednje sekunde. Mi hoćemo dobar rezultat, kao i protiv Partizana, protiv koga smo odigrali dva različita poluvremena. U prvom smo imali opet taj neverovatan psiihološki pad, a u drugom kao da sam izveo na teren pravu evropsku ekipu. Toliko smo pravili grešaka ove sezone, to nas je koštalo plasmana u Evropu. Uskoro ću završiti kompletnu analizu kako smo primali golove i šta sve nismo dali i onda će svima biti jasno šta smo propustili. Kada to kažem, ne krivim nijednog jedinog igrača. Ostaje nam da ove dve utakmice odradimo maksimalno profesionalno i tako će biti dokle god sam ja trener", rekao je Radojičić.

On je najavio i moguću promenu na golu, kao i u svim linijama tima do kraja sezone.

"Biće promena u timu, veću minutažu dobiće bonus igrači, koji su igrali i do sada, ali sada hoćemo da vidimo na koga možemo više da računamo u budućnosti. Imamo golmana Puškića i ako se oporavi, on će dobiti šansu, moramo da idemo po nekom redu. To nam je u planu, ali videćemo još", kaže Radojičić.

Trener Voše smatra da je uprkos lošijim rezultatima, njegov tim pokazao da ima kvalitet, da želi da igra napadački fudbal i da se to neće promeniti.

"Kvalitet naše igre nije bio sporan i kada nismo pravili rezultate, ali smo „pucali“ i primali olako golove. Očekujem disciplinovanu i ozbiljnu igru, kao i do sada, nemamo mnogo toga da promenimo. Ako pogledate statistiku naših najubojitijih igrača, kao i kada pogledate kako smo primili igrače. Ja ću stajati uvek iza svojih igrača, ali to su činjenice na koje ne možemo da utičemo", zaključio je Radojičić.

Utakmica Vojvodina – Čukarički na programu je u nedelju u 16.30, a ulaz na stadion „Karađorđe“ biće besplatan. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke