''Radomire, drž' se Evrovizije!'' Rade Bogdanović opet briljira na RTS-u

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.06.2022.
20:37
Izvor: Sportske.net, RTS

Zanimljiva uvertira za večerašnji meč našeg nacionalnog tima u Švedskoj.

Screenshot - Youtube.com: Balkan Info
Screenshot - Youtube.com: Balkan Info

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije od 20 časova i 45 minuta igra meč trećeg kola Lige nacija protiv domaće selekcije Švedske, a ovaj duel u direktnom prenosu možete da pratite na RTS 1 i na Arena Premium 1.

RTS je kao stručnog konsultanta ponovo pozvao nekadašnjeg fudbalera Radeta Bogdanovića koji je i ovoga puta svojim izjavama izazvao veliku pažnju.

Posle emitovanog priloga iz Stokholma, gde je o utakmici Švedska - Srbija neočekivano govorio poznati evrovizijski voditelj Jovan Radomir koji je izneo procenu da će naš tim lako savladati domaćina, Bogdanović je odmah imao repliku:

''Radomire, drž' se Evrovizije, nema lakih protivnika''.

Bogdanović se vrlo pohvalno izrazio o kvalitetu reprezentacije Švedske, a apostrofirao je i mladog fudbalera Mančester junajteda, 20-godišnjeg Entonija Elangu.

''Šveđani su jaki i bez Isaka u prvoj postavi, oni imaju baš dobrih igrača.

Elanga je jako dobar mlad igrač u onom raspalom Mančester junajtedu, možda i jedina svetla tačka u njihovom timu'', primetio je Bogdanović.

Od naših igrača ga je, kao i sve nas, po ko zna koji put oduševio Aleksandar Mitrović, koji je, iako zbog parnih kartona nema pravo nastupa u večerašnjem meču, doputovao u Stokholm i bodriće večeras svoje saigrače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke