Radulović ništa lepše nije mogao ni da zamisli: ''Ne postoji veća privilegija...''

Autor: Beta Beta
subota 06.06.2020.
22:42
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Andrija Radulović rekao je da je presrećan pošto je u današnjoj utakmici protiv Radnika debitovao za prvi tim crveno-belih.

Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©
Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti


"Teško se može opisati kako se trenutno osećam. Veliko iskustvo za mene. Srećan što sam uopšte i trenirao sa prvim timom. Ovo je moj najlepši dan u životu. Dobio sam šansu da debitujem i mislim da sam priliku iskoristio na pravi način. Nisam mogao lepši debi da zamislim, prva utakmica i odmah gol na 'Marakani'", rekao je Radulović, preneo je klupski sajt.

"Dajem sve od sebe, trudim se i verujem da mogu mnogo. Mlad sam, vreme je ispred mene, ali mi mnogo znači što vidim da klub, kao i Dejan Stanković, veruju u mene. Mislim da ne postoji veća privilegija trenirati u klubu koji najviše voliš, pored čoveka koji je legenda kluba i srpskog fudbala", rekao je Radulović, koji je 2002. godište.

On je iz omladinskog tima prekomandovan u seniorski.

"Na neki način sam očekivao poziv prvog tima. Znao sam koliko sam pružio igrama u omladinskoj selekciji. Sa druge strane, nisam očekivao da će biti na ovakav način, ali osećaj je svakako neverovatan", dodao je Radulović.
-
Derbi baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke