Rajko otputovao u Tel Aviv, šta je poručio ''Delijama''?

Autor: Darko Mitrović
petak 28.08.2015.
23:24
Izvor: Sportske.net

Predrag Rajković je već napustio Crvenu zvezdu, čiji je kapiten bio i sada očekuje zvaničnu promociju u Tel Avivu, gde će u narednom periodu braniti boje izraelskog šampiona Makabija.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako su se tokom leta pominjali neki drugi klubovi, plasman Makabija u Ligu šampiona bio je presudan faktor da Predrag Rajković ode iz Crvene zvezde baš u ovaj izraelski klub koji sa klupe vodi naš Slaviša Jokanović.

Postojala je čak i mogućnost da Rajkovića gledamo i u Ligi Evrope protiv Partizana, ali on je želeo pre svega da Zvezda dobije najviše u celoj priči - tri miliona evra, koje bi Izraelci trebalo da uplate odmah.

''Augsburg je bio ozbiljno zainteresovan, ali Rajković je odlučio da prihvati ponudu koja je bolja za Zvezdu, još jednom pokazavši ljubav prema klubu u kojem je proveo dve godine od dolaska iz Jagodine. Jeste Bundesliga izazov, ali Zvezda ovako dobija više'',
izjavio je menadžer Zoran Stojadinović za ''Novosti''.

Jučerašnjim žrebom je odlučeno da će se Makabi takmičitzi u grupi sa Čelsijem, Portom i kijevskim Dinamom, što će biti posebni izazovi za mladog čuvara mreže.

''Namestilo se da Rajković treba da igra protiv Porta i Dinama iz Kijeva, koji su imali plan da ga angažuju. Portugalci su tražili iskusnijeg čuvara mreže, dok zbog čitave situacije Rajković nije želeo u Ukrajinu. A suprostaviti se Čelsiju je pravi izazov'', dodao je Stojadinović.

A šta je Rajković poručio navijačima Crvene zvezde sa beogradskog aerodroma, možete da pogledate u priloženom snimku Zvezda TV-a koji se završava upravo pomenutim obraćanjem sada već bivšeg golmana Zvezde.

Takođe, OVDE možete da pogledate i šta je Zvezda na rastanku poručila popularnom Rajku...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevie G LFC
Saturday, 29.08.2015
11:06

Jedan od najboljih golmana svijeta nadam se da ces biti, jer pored svog talenta koji posjedujes vidi se da si veliki covjek! Sve najbolje ti zelim :D

avatar
Vladimir Grobar
Saturday, 29.08.2015
08:55

I obecao je kako ce se vratiti :):):) Kao i svi Zvezdini velikani. A najzalije mu to sto ama bas nista sa Zvezdom nije osvojio, niti bi osvojio.

avatar
Toni Kroos
Saturday, 29.08.2015
01:22

Имам неки осећај да ће га ангажовати Порто следећег лета,можда и Бенфика (или Ајакс коме Силенсен треба да замени Де Хеу).. Све у свему,изабрао је клуб у којем ће бити стартер и желим му пуно среће!

avatar
Amar Zo
Saturday, 29.08.2015
00:22

Srecno care!!!

avatar
mafijaška pudla
Friday, 28.08.2015
23:49

Ala je odabrao klub i ligu...sledeca stanica je Turska i cao...pricace se da je bio najbolji mladi golman

avatar
D.Green4 Black&White
Friday, 28.08.2015
23:57

Odavo za ovolike pare nisu prodali nekog :D Cuti dobro su i ovo uspeli :D

avatar
pjer
Saturday, 29.08.2015
07:01

trensveri u azerbejdzan, kazahstan, izrael i kipar sa redovnim zavrsetkom u 2. turskoj ligi sve govore!