Rajković: ''Daće ga Luka Dancima!'', Milenković: ''Neverovatna energija na terenu!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.09.2024.
23:03
Izvor: Sportske.net

Prvi utisci naših igrača posle remija sa Španijom.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Naš najboji igrač u večerašnjoj utakmici protiv Španije na ''Marakani'' (0:0) bio je golman Predrag Rajković.

''Borili smo se. Dali smo sve od sebe, igrali jedan za drugog, ispravljali greške saigrača, što je jako bitno. Branili smo se veći deo utakmice, ali ipak smo igrali protiv evropskog prvaka. Teška utakmica, ali uzeli smo bod i mislim da možemo da budemo zadovoljni.

Falilo je malo sreće, ali Bože moj, daće u Danskoj, biće tri boda. Da je dao taj gol, utakmica bi otišla u drugom pravcu, ali mislim da ovi igrači koji su danas igrali, treba da budu ponosni, da nastave ovako, da nikad ne odustaju'', rekao je Rajković za Arenu sport.

Šta je selektor rekao igračima posle meča?

''Čestitao nam je na borbenosti i želji, posebno debitantima''.

Posle Rajkovića, pred kamere Arene sport dao je i novi kapiten Nikola Milenković.
 
''Ostvarili smo vrhunski rezultat. Iznenadili smo sve. Igrali smo protiv najbolje ekipe u Evropi, ali u prbom poluvremenu smo imali šanse za gol. U drugom smo odbranili grb naše zemlje. Osećala se neka neverovatna energija na terenu, momci su ostavili poslednji atom snage''.

O kapitenskoj traci?

''Velika čast, ogromna odgovornost, možda i najviša tačka u karijeri, ali pažnja mora da se usmeri na ekipu, ispunili smo sve zahteve, branili se kompaktno, malo smo se povukli, ali ipak smo igrali protiv Španije. Ponavljam, vrhunski rezultat'', zaključio je Milenković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke