Rajković: "Menjao bih odbranjen penal za pobedu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.09.2014.
22:10
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi reprezentativac i golman Crvene zvezde Predrag Rajković priznao je posle remija bez golova u Kruševcu da bi odbranjen penal iz 26. minuta menja za trijumf od 1:2.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se iz Kruševca sa samo jednim osvojenim bodom a kako su se stvari odvijale na terenu lako je moglo da se dogodi da šampion Srbije pod Bagdalom pretrpi poraz.

Da je Nikola Trujić u 26. minutu meča dobio duel sa Predragom Rajkovićem Napredak bi možda upisao i trijumf ali je mladi fudbalski reprezentativac sjajno procenio u koju stranu će mu protivnički igrač šutirati što mu je omogućilo da odbrani jedanaesterac.

Na taj način Zvezda je posle pet odigranih utakmica ostala nesavladana ali mladi Rajković priznaje da bi perfektan učinak i odbranjen penal menjao za trijumf nad Napretkom.

"Više bih voleo da sam primio gol iz penala, a da smo postigli dva, i na taj način osvojili tri nova boda. Naravno da mi odbranjen jedanaesterac dodatno daje na sigurnosti i samopouzdanju, i trudiću se da i u narednim mečevima sačuvam svoju mrežu" rekao je Rajković.

Uprkos činjenici da su iz tabora gostujućeg tima imali zamerke na suđenje Dejana Santrača, golman Crvene zvezde priznao je da igra nije bila na zadovoljavajućem nivou ali da današnji kisk neće poremetiti igrače.

"Nismo igrali kao u prethodne četiri utakmice, ali smo i pored toga stvorili nekoliko prilika, Bosančić je pogodio prečku, ali lopta nije htela u gol. Ne očekujem da današnji kiks negativno utiče na ekipu, naprotiv, od narednog kola ćemo se truditi da ispravimo sve što nije bilo dobro, i započnemo novu seriju pobeda" zaključio je Rajković.

Fudbaleri Crvene zvezde posle pet odigranih kola zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa 13 osvojenih bodova a narednog vikenda na "Marakani" će ugostiti ekipu Novog Pazara koja je večeras smenila trenera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke