Rajković objasnio svoju ''tešku odluku'', nije bilo samo sportsko pitanje?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.01.2020.
20:41
Izvor: Sportske.net

Danas je rešena jedna od najvećih dilema tokom aktuelnog prelaznog roka.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Preneli smo ranije večeras, srpski štoper Slobodan Rajković je, i pored interesovanja Partizana i Crvene zvezde i dugog razmišljanja, na kraju odlučio da se vrati u Italiju i prihvati ponudu tamošnjeg drugoligaša Peruđe.

Sa pomenutim klubom je potpisao ugovor do juna 2022. godine, zvanično je predstavljen, a posle završenog posla pokušao je da objasni zbog čega je izabrao baš Peruđu.

''Bila je to teška odluka na ličnom nivou. To nije bilo samo sportsko pitanje, ali sada jedva čekam da istrčim na teren u dresu Peruđe.

Imam dvostruku odgovornost posle ovih dugih pregovora, ali ću naporno i tiho raditi da zadobijem poverenje navijača. Voleo bih da govorim na terenu.

Predsednik Santopadre i direktor Goreti bili su odlučni, njihovo poštovanje i poverenje koje su mi ukazali bili su ključni za izbor Peruđe. Trener takođe ima sjajnu ličnost i želi najbolje od svih, traži požrtvovanje i rad i na treninzima i na utakmicama'', istakao je Rajković, a prenosi ''CalcioGrifo''.

Podsetimo, Rajković je prvi deo sezone proveo bez kluba, a prethodno je takođe bio u Italiji, gde je bio član ekipe Palerma.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brane Lala
Monday, 27.01.2020
22:00

Italijani ponudili pare a blizanci (zaboravio sam gde je ono trebao da predje) ponudili tapsanje po ramenu, privremeni status legende i dvomesecnu zimsku pauzu. Bas me cudi njegov izbor.

avatar
svojnasvome
Tuesday, 28.01.2020
00:51

Nemoj samo da mesas Partizan sa zvezdom jer je daleko od zvezde po svim privilegijama.....partizan je objavio šta je nudio i verovatno više nije mogao ni hteo.....a taj isti Rajković je minimum kulture mogao da pokaže tako što će javno istaći da mu je Partizan omogućio najbolje moguće uslove u Srbiji da kolko tol'ko ostane u trenažnom procesu i bude spreman za novi klub....nisam pročitao da jeste, tako da svako dobro al daleko mu lepa kuca ...posle svega iskreno mi je baš baš drago što nije potpisao za Partizan......isuviše je on mali da bi bio član Partizana

avatar
Gogi-11
Tuesday, 28.01.2020
13:13

Zasto je neko neposten ako ne objavi javno svoju ponudu ako je i postojala...?

avatar
Gogi-11
Tuesday, 28.01.2020
13:12

Proslo je vreme marjanovica karadzica tadica dacica ruzica... a sa njima otisle i privilegije....

avatar
2012/2013-2019/2020
Tuesday, 28.01.2020
09:08

Naravno da nisi procitao jer nigde i ni za jedan medij to nije izjavio...