Rajković u crno-belom!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 21.11.2019.
22:08
Izvor: Sportske.net

Još od ponedeljka trenira sa prvim timom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Srpski internacionalac Slobodan Rajković trenutno je bez kluba, pa svoju formu održava u Zemunelu, gde radi sa prvim timom Partizana.

"Crno-beli" ne kriju da bi voleli da ga vide u svojim redovima, što je danas potvrdio i trener Savo Milošević.

"Bilo je nekih kontakata. Dugo ga znam. Žao mi je što nije našao klub. Imao sam letos volju da završim s njim priču. Nije se desilo, trenira individualno i nema nikakvih obaveza prema nama, niti mi prema njemu. Ne znam šta će se desiti u decembru. Treba da nam bude čast da jedan takav igrač trenira sa nama, mogu mnogo od njega da nauče. To je najiskrenije zajednički interes", izjavio je Milošević između ostalog, a šta je sve rekao na konferenciji za štampu pred duel sa Javorom pročitajte OVDE.

Bilo kako bilo, Rajković nastavlja sa napornim radom, a uskoro ćemo najverovatnije i saznati da li će se dogovoriti sa Partizanom.

Ekipa iz Humske bi uskoro mogla i da proda jednog defanzivca i to za ogroman novac, pa bi Rajkovićev dolazak bio veoma značajan za ekipu Partizana.

Danas je bivši fudbaler Čelsija, HSV-a i Palerma uslikan po prvi put u crno-beloj opremi, videćemo da li će mu se svideti kako mu stoji.

Slobodan Rajkovic
Foto: partizan.rs

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Friday, 22.11.2019
08:18

HSV-a i PSV-a.

avatar
Barbosa7
Thursday, 21.11.2019
23:40

Još jedna fudbalska prevara,sa 17 god. je plaćen 5,2M. Karijera niđe veze,u dresu reprezentacije beleži 19 nastupa. Samo dobar agent i to je to.

avatar
deki trbic
Thursday, 21.11.2019
23:22

Nekada bio velika nada...a sada propalitet