Rakonjac priželjkuje punu "Marakanu" protiv TSC-a i zove na proslavu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 12.04.2023.
22:30
Izvor: Sportske.net

Da li će Zvezda proslaviti titulu u sledećem kolu?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Marko Rakonjac rekao je danas da očekuje veliku posetu navijača, kao i da će iako im je bod dovoljan za osvajanje titule ići na pobedu protiv TSC-a.

"Nema sumnje da će 'Marakana' biti puna i da ćemo na najbolji mogući način osvojiti titulu. Biće prilike da je i proslavimo, u poslednjem kolu protiv Novog Pazara, ali sada ćemo već matematički obezbediti trofej i moći da se pohvalimo da smo šampioni Srbije, što dovoljno govori o tome koliko je ovo bila efektna sezona za Crvenu zvezdu. Bod nam je dovoljan, ali ćemo ići na pobedu, a užitak će biti još veći, jer ćemo odmeriti snage sa drugom najboljom ekipom u državi ove sezone, tako da će to biti svojevrsan derbi, još pred punom 'Marakanom'... Zaista se radujem tome", rekao je Rakonjac, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće 22. aprila ekipu TSC-a, u meču prvog kola plej-ofa Super lige Srbije.

Zvezdi će za osvajanje šeste uzastopne titule prvaka Srbije biti dovoljan i bod, pošto na prvom mestu ima 20 bodova više od drugoplasiranog tima iz Bačke Topole. Rakonjac, koji je u februaru došao u Zvezdu kao pozajmljen igrač moskovske Lokomotive, rekao je da uživa u crveno-belom dresu.

"Zahvalan sam treneru Milojeviću (Miloš) na prilici, i nadam se da sam ispunio očekivanja u svakoj situaciji, te da su i navijači zadovoljni, ali generalno, želim još, i pobeda, i golova u Zvezdinom dresu. Sada nas čeka pauza zbog Vaskrsa, te bih svim pravoslavcima poželeo da u miru i ljubavi provedu praznik, a zatim se vidimo na 'Marakani'. Nestrpljiv sam iskreno, biće mi to prva titula u karijeri i to još sa voljenim klubom, sjajno", zaključio je Rakonjac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke