RASPORED - Kakve su sada Partizanove šanse? Mnogo zavisi od Vojvodine!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.05.2023.
22:18
Izvor: Sportske.net

Postaje veoma zanimljivo.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Do večeras ''otpisani'' Partizan vratio se u trku za drugo mesto odličnom igrom i pobedom nad TSC-om u Bačkoj Topoli rezultatom 3:1.

Posle ovakvog epiloga, TSC i Čukarički na drugom i trećem mestu imaju po 65, a Partizan i Vojvodina na četvrtom i petom mestu po 61 bod.

Do kraja sezone ostalo je da se odigra još četiri kola u kojima bi Partizan ili Vojvodina morali da osvoje bar pet bodova više od TSC-a i Čukaričkog, kako bi mogli da se nadaju drugom mestu.

Ono što je dobra vest za Partizan je nešto lakši raspored u naredna dva kola, pa se čini da će za ekipu Igora Duljaja presudan biti meč pretposlednjeg kola protiv Vojvodine u Novom Sadu.

U svakom slučaju, ko god da mu bude protivnik do kraja, Partizan će morati da dobije sve četiri preostale utakmice ako želi povratak na drugo mesto. Uz to, u slučaju pobede nad Vojvodinom na ''Karađorđu'', odgovarale bi mu i pobede Novosađana nad Čukaričkim i TSC-om, ali će ekipa Radoslava Bataka biti gost u tim utakmicama, pa joj neće biti lako da ostvari te pobede. A da Vojvodina ima najteži raspored do kraja potvrđuje i to što će u 35. kolu gostovati šampionskoj Crvenoj zvezdi na ''Rajku Mitiću''...

Čak i da Partizan pobedi Vojvodinu, a da ona savlada TSC i Čukarički, ni sve to mu neće biti dovoljno da popravi plasman. Crno-belima (ili Vojvodini ukoliko ona bude ostvarila sve pobede), biće potreban još po jedan kiks bolje plasiranih konkurenata, kako bi došlo do smene na drugom ili bar trećem mestu.

34.KOLO, 06.05.2023

Plej of
VOŽDOVAC - CRVENA ZVEZDA
ČUKARIČKI - VOJVODINA
RADNIČKI 1923 - TSC
PARTIZAN - NOVI PAZAR

35.KOLO, 13.05.2023

Plej of
CRVENA ZVEZDA - VOJVODINA
PARTIZAN - RADNIČKI 1923
TSC - VOŽDOVAC
ČUKARIČKI - NOVI PAZAR

36.KOLO, 20.05.2023

Plej of
RADNIČKI 1923 - CRVENA ZVEZDA
VOJVODINA - PARTIZAN
NOVI PAZAR - TSC
VOŽDOVAC - ČUKARIČKI

37.KOLO, 27.05.2023

Plej of
CRVENA ZVEZDA - NOVI PAZAR
TSC - VOJVODINA
ČUKARIČKI - RADNIČKI 1923
PARTIZAN - VOŽDOVAC

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke