Raspucali se bivši Partizanovci!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.09.2020.
22:26
Izvor: Sportske.net

I doneli pobedu svom timu...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Ekipa ljubljanske Olimpije večeras je upisala prvu pobedu u četiri odigrane utakmice slovenačkog šampionata, i to zahvaljujući bivšim fudbalerima Partizana Đorđu Ivanoviću i Radivoju Bosiću.

Olimpija je na svom terenu u petom kolu dočekala ekipu Domžala, slavila je sa 3:2, a na prvi gol se čekalo nepuna četiri minuta kada su domaći izborili penal, koji je u gol pretvorio Ivanović, za vođstvo Olimpije od 1:0.

Samo četiri minuta kasnije Domžale uzvraćaju preko Pišeka, ali potom ponovo glavnu ulogu preuzima Đorđe Ivanović, koji u 19. minutu vraća prednost Ljubljančanima - 2:1.

Deset minuta kasnije, Radivoj Bosić pogađa za 3:1, a u nastavku su gosti uspeli samo da ublaže poraz pogotkom Vukliševiča. U poslednjih pola sata u ekipi Domžala nastupio je i nekadašnji napadač Crvene zvezde Predrag Sikimić, koji ipak nije uspeo da spreči poraz svog tima.

Na tabeli, Domžale su na petom mestu sa sedam bodova, dok Olimpija ima pet bodova na šestom mestu, ali uz utakmicu manje.

Kada već govorimo o bivšim Partizanovcima koji su se ovog vikenda raspucali u regionu, podsetićemo da je juče i Goran Zakarić bio dvostruki strelac u pobedi banjalučkog Borca nad sarajevskim Olimpikom (4:1).
-
baner
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke