Rastanak dugogodišnjih saradnika - Radnički izabrao novog trenera, na ''Čair'' stiže i bivši Zvezdin golman?

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.03.2023.
19:28
Izvor: Sportske.net

Na vidiku je novi trener Radničkog.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Niški Radnički je u nedelju okončao saradnju sa trenerom Nenadom Lalatovićem, što se moglo i naslutiti još posle poraza Nišlija od Napretka u Kruševcu, kada je temperamentni stručnjak bio upadljivo miran na klupi, a posle meča rekao kako ''nije želeo da vodi utakmicu, a da ljudi iz kluba znaju zašto''.

Spekulisalo se prethodnih dana da će se Lalatović preseliti na klupu novosadske Mladosti GAT, ali je ostalo otvoreno pitanje ko će ga naslediti u Radničkom.

Kako smo danas nezvanično saznali iz izvora bliskim klubu, najverovatnije će ekipu Radničkog preuzeti Lalatovićev dugogodišnji saradnjik Dragan Šarac koji je i na ''Čairu'' ove sezone bio član njegovog stručnog štaba, baš kao i u banjaluičkom Borcu, kragujevačkom Radničkom, saudijskom Al Batinu, Vojvodini...

Po svemu sudeći, oni će sada krenuti različitim putevima, a uz Lalatovića bi trebalo da ostane njegov drugi pomoćnik Vidak Bratić, sa kojim takođe dugo sarađuje.

Prema istim, nezvaničnim informacijama, nekadašnji golman Crvene zvezde Damir Kahriman biće imenovan za novog trenera golmana, a klupska legenda Radničkog Saša ''Caki'' Stojanović bi takođe trebalo da bude uvršten u novi stručni štab kao pomoćnil Dragana Šarca. Stojanović je u poslednje vreme bio na funkciji direktora Omladinske škole.

Očekuje se da se sve ovo ozvaniči već u sredu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke