Rastavac optimista, Simić i Nikolić napadaju Nišlije

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 29.08.2022.
15:30
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener Voše želi kontinuitet.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener Vojvodine Milan Rastavac optimista je pred duel devetog kola Super lige Srbije protiv ekipe Radničkog iz Niša.

„Stara dama“ će u utorak od 18:30 ugostiti ekipu Radničkog iz Niša, a Rastavac veruje da će njegova ekipa pokazati kvalitet da ostvari cilj i osvoji tri boda.

"Ispred sebe imamo jedan adekvatan i pravi izazov u koji ulazimo fokusirani da ostvarimo svoj cilj, a to je pobeda. Radnički je kvalitetan protivnik koji je pokazao u dosadašnjem delu sezone da je sposoban da svakom može da postigne gol. S druge strane, Radnički ima oscilacije i padove u igri, kada su praktično i svi rivali uspevali da ga ugroze. Naša ideja je da svoj kvalitet u napadu i odbrani podjednako pokažemo, da možemo i da ih ugrozimo i da se odbranimo. U meč ulazimo sa jasnom idejom, da nam neće biti lako, ali i da isto tako verujemo u svoje sposobnosti", rekao je Rastavac.

On je potvrdio da će u odnosu na gostovanje u Surdulici, u konkurenciji za sastav biti Nemanja Nikolić i Veljko Simić.

"Filip Malbašić je i dalje van ekipe i na njega ne možemo da računamo, dok će se Nemanja Nikolić vratiti u tim, kao i Veljko Simić posle isteka suspenzije", potvrdio je Rastavac.

Trener Voše je naglasio da atmosferu nije poremetio treći vezani remi, u prošlom kolu sa Radnikom.

"Nisam opterećen time da mi neku određenu utakmicu moramo da pobedimo po svaku cenu, više sam fokusiran na to da mi treba da osvajamo bodove u kontinuitetu. Svestan sam da će biti utakmica na kojima ćemo na papiru mi biti favoriti, a nećemo uspeti da pobedimo i da će biti onih u kojima nećemo biti favoriti, ali da ćemo osvojiti bodove. Mislim da idemo u dobrom smeru, da držimo svoj put, na kom mora da bude oscilacija i pozitivnih i negativnih, a mi želimo da bude više onih pozitivnih", zaključio je Milan Rastavac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke