Rastavac zadovoljan, ali očekuje više od ove Voše

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 27.06.2022.
21:15
Izvor: Sportske.net

Optimizam, ali i oprez.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener Vojvodine Milan Rastavac izrazio je zadovoljstvo nakon nove pobede na pripremama u Sloveniji.

Voša je danas savladala ekipu UTA-e iz Arada rezultatom 2:1, a nakon meča ponovo je svoje utiske izneo šef stručnog štaba.

"Ono što je dobro jeste da smo stvorili veći broj šansi, pa je i realizacija mogla da bude bolja. Ali, raduje me što smo imali i znatno veći broj tih napada iz kojih smo dolazili do prilika. Organizovaniji smo i agresivniji, sa loptom i bez nje, kada je to popustilo, primili smo gol, ali ne mogu da kažem da i u tom periodu nismo bili dobri. Sve u svemu, zadovoljan sam", rekao je Rastavac.

Voša je danas primila prvi gol na pripremama, ali Rastavac veruje da odbrana može još da napreduje.

"Poslednja linija je osetljivi deo tima, za uigravanje je potrebno vreme, upoznavanje, a mi to još uvek nemamo. Radićemo na tome da budemo bolji i da se uigramo. Ovako kako izgleda u ovom momentu, sigurno da nije dovoljno dobro", ističe Rastavac.

Voša u poslednjnoj proveri u četvrtak igra protiv slovenačke Mure.

"Imamo još dosta da radimo do poslednje utakmice, odradili smo određene mini cikluse, ostao je još završni. Najpre da se sutra odmorimo i da potom nastavimo dalje. U poslednjoj proveri biče podeljeni minut, ali neki igrači će igrati više nego do sada. Moja ocena je da se vidi progres u svemu, ono u čemu treba da dobacimo je daleko više nego što je trenutno, ali u ovom trenutku, ne možemo da očekujemo više", zaključio je Rastavac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke