Rastavac zadovoljan, najavljuje još bolju i agresivniju Vošu

Autor: Milovan Longinov
subota 11.02.2023.
21:38
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener Voše zadovoljan.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener Vojvodine Milan Rastavac zadovoljan je nakon prve pobede u prolećnom delu sezone.

Fudbaleri „stare dame“ danas su u prvom meču u 2023. na svom „Karađorđu“ pobedili Kolubaru rezultatom 3:0, golovima Simića, Čumića i Malbašića.

"U drugom poluvremenu smo tek došli do naše igre, da budemo agresivni i brzi onoliko koliko želimo i to nam je dobar model za ubuduće. Čestitam igračima na tome što su pružili. Raduje me deo i u prvom i u drugom poluvremenu da smo bili fokusirani i da nismo upadali u neke kritične situacije, što mi daje jasne signale da sazrevamo kao ekipa. Verujem u naš rad i vreme koje provodimo zajedno. Gostima želim sreću u nastavku prvenstva i hvala navijačima koji su došli danas da nas bodre od početka do kraja utakmice", rekao je Rastavac.

On je istakao da mu je drago što je ekipa reagovala na poluvremenu i zaigrala mnogo bolje.

"Pomerili smo težište ka napred i dogovorili smo da prihvatamo tu igru sa rivalom na leđima i da se držimo svog plana. Napravili smo sitne korekcije i najvažnije je da je nakon toga prvi gol pao na vreme, jer nam je on doneo mirnoću i staloženost. I jedan i drugi model koji smo prikazali u prošlom i ovom kolu je naš. Moramo da se prilagodimo situaciji i u odnosu na to ko nam je protivnik. Mi želimo da budemo agresivni i da budemo još agresivniji u nastavku sezone", zaključio je Milan Rastavac.

U narednom kolu Vojvodina u petak od 16 časova gostuje ekipi Mladosti u Lučanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke