Ratkov odbio Zenit, neće ni u MLS! Šta kažu za Zvezdu?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 06.06.2023.
15:30
Izvor: Sportske.net

Veliko interesovanje za mladog fudbalera.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Janoš Žemberi, predsednik TSC-a, govorio je za "Sport klub" o igračima svog kluba, a najveće interesovanje vlada za Petra Ratkova. 

Ovaj mladi napadač je dokazao da je izuzetno talentovan, postigao je 14 golova u svim takmičenjima, dodao i 5 asistencija. 

"Za Ratkova postoje interesovanja iz Zenita i MLS, ali neće ni u Rusiju, ni Ameriku. Fokus je na jakim evropskim zemljama, popularnim Ligama petice. Nerealna je bila priča i o Crvenoj zvezdi. Veliki je pritisak, brzo ćemo i doneti odluku. Nije isključeno da Ratkova zadržimo, barem u kvalifikacionim mečevima. Klubovi iz Premijer lige zagovaraju ideju da, posle potpisivanja ugovora, ostane još jednu sezonu u Bačkoj Topoli. Status Ratkova, u narednom periodu, zavisi isključivo od budućeg kluba", rekao je on. 

Što se tiče Luke Ilića, ovaj mladi fudbaler neće ostati u Bačkoj Topoli i to je izvesno. 

"Francuska Troa, klub iz sistema Siti grupe, hoće Luku Ilića nazad i naš manevar je totalno skučen. Skoro, nema prostora da reagujemo. Moraćemo Luku da vratimo, nadam se da će ponovo kod nas. Ima logike u ideji da igrama UEFA takmičenju nastavi da se razvija", rekao je on. 

Da li je realno da TSC razmišlja i o tituli?

"Teško je da pričamo o trofejima, šampionskom lovoru… Zvezdin budžet, na primer, deset puta je veći od našeg, Partizanov pet. Nerealno je da razmišljamo u pravcu dominacije, velike su razlike. Šampion će učešćem u Ligi šampiona dodatno ojačati", rekao je Janoš Žemberi. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke