''Ratnik iz Malija'' stigao u Beograd da potpiše za Partizan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.07.2022.
18:15
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Svakog trenutka se iz Partizana očekuje informacija o zvaničnoj promociji.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Partizan je konačno rešio i pitanje pojačanja na krilnoj poziciji u napadu, posle odlaska kapitena Lazara Markovića.

Izbor je pao na nekadašnjeg fudbalera Lestera, Amijena, Trabzonspora, 26-godišnjeg internacionalca iz Malija - Fusenija Dijabatea.

Popularni ''ratnik iz Malija'' je posle dvonedeljnih pregovora doputovao u Beograd na lekarske preglede, pa ako sve bude u redu već u četvrtak bi taj transfer trebalo da bude i ozvaničen.

Kako prenosi ''Telegraf'', i za ovaj transfer je ključnu ulogu odigrao novi trener Partizana Ilija Stolica, kome je jedan prijatelj iz igračkih dana predložio Dijabatea, a zatim su Miloš Vazura i Ivica Iliev preuzeli glavne uloge u pregovorima.

Zanimljivo, Dijabateov agent je legendarni fudbaler Mančester junajteda Mikael Silvestre sa kojim je tokom Partizanovih priprema u Sloveniji Ivica Iliev dugo pregovarao. Isti izvor navodi i da je trener Stolica obavio razgovor preko video poziva sa samim fudbalerom i uspeo je da ga zainteresuje za dolazak u Partizan.

Sada bi trebalo da je ostao onaj najlakši deo posla, ali dešava se da i u poslednjem trenutku dođe do obrta. Setite se samo ''slučaja Ngoj'' prošlog leta...

Zato, dok se ne ozvaniči, još nije gotovo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke