Razgoropadila se Vojvodina!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.10.2024.
20:54
Izvor: Sportske.net

I rezultat, i dobra igra!

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Ekipa Vojvodine je od početka sezone oscilirala sa formom i rezultatima, ali je ostao utisak da njeni igrači imaju veći kvalitet u odnosu na rezultate koje su ostvarivali.

Tako su u Superligi dugo bili u donjem delu tabele, ali večeras se to promenilo.

Novosađani su kao gosti u vojvođanskom derbiju savladali ekipu Spartaka u Subotici sa ubedljivih 4:0 i probili se na sedmo mesto na tabeli sa 15 osvojenih bodova posle 11 odigranih kola u Superligi, dok je Spartak ostao na 14. mestu sa svega osam bodova.

Vojvodina je povela već u šestom minutu, kada je najpre iznudila jedanaesterac, a sa bele tačke precizan je bio Bamidele za 1:0.

Dvadeset minuta kasnije Spartak je ostao bez isključenog Prijovića i sa igračem manje nije bio ravnopravan rival gostima.

Vojvodina je u 39. minutu udvostručila svoju prednost golom Serija, na asistenciju Petrovića, a u nastaku meča isti igrač je u 59. minutu povisio na 3:0 i rešio pitanje pobednika.

Do kraja se u strelce upisao i Dragan Kokanović, koji je u 73. minutu posle centaršuta Đorđevića sa leve strane savladao golmana Vulića za konačnih 4:0.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke