Razgovarao sa Terzićem i Mrkelom, projektovan je za nosioca Zvezdine igre

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.04.2018.
22:47
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sledeća sezona je njegova, mada i ovog proleća ima sve značajniju ulogu.

Sportske.net/Filip Mitrović
Sportske.net/Filip Mitrović

Povezane vesti

U većem delu sezone Srđan Babić bio je u senci štoperskog tandema Savić - Le Talek, ali su od zimus stvari počele da se menjaju.

Naime, uprava crveno-belih odlučila je da otkupi njegov ugovor od Sosijedada za 800.000 evra i samim tim stavila do znanja da se u narednom periodu od mladog defanzivca dosta očekuje.

Posle povrede Vujadina Savića, Babić se ovog proleća ustalio u startnoj postavi, a s obzirom da Le Taleku na leto ističe ugovor, za očekivati je da u narednoj sezoni Savić i Babić čine poslednji bedem ispred Borjanovog gola.

Na tu temu Babić je, između ostalog, govorio i u izjavi koju večeras prenose ''Novosti'' i tom prilikom otkrio šta je shvatio posle jednog nedavnog razgovora sa pojednim članovima uprave kluba.

''Podrška trenera i saigrača mi je mnogo značila od starta, a ja sam potvrdio da nisam zaboravio da igram fudbal. Posle razgovora sa direktorima Terzićem i Mrkelom, video sam da veruju u mene i da su me projektovali da budem nosilac igre što mi zaista prija.

Nikad u životu nisam bio opterećen komentarima, poneke pročitam, ali im ne pridajem neki značaj ukoliko nisu dobronamerni. Glava mi je zasad mirna'',
izjavio je Babić.

U subotu je 157. večiti derbi, a možda i najveći znak pitanja je u vezi štoperskog tandema za koji će se odlučiti trener Milojević. S obzirom da se i Savić oporavlja biće zanimljivo videti ko će dobiti prednost u poslednjoj liniji odbrane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jelena Renovcevic
Tuesday, 10.04.2018
14:48

Stoper da nam bude nosilac igre? Vecu glupost nisam cuo.

avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 10.04.2018
01:56

Od leta Savić-Babić tandem, rezerve Pingpong i Eraković! U domaćim takmičenjima što više davati šansu Erakoviću.